Quantcast
Radio1_v_zivo


Šla na oblikovanje obrvi in to takoj obžalovala. Zdaj od sramu nosi velika očala in klobuk
OMG/WTF | 7. 8. 2019 10:45
"Bližnji so me zafrkavali, da sem videti kot lik iz igrice Angry birds!"
Ključne besede:     obrvi    oblikovanje    kozmetika    microblading    japonska metoda vrisovanja obrvi
Tega kozmetičnega posega ne bo nikoli pozabila.

Colline Pegler iz Walesa se je odločila, da si pred dopustom na Tenerifih privošči oblikovanje obrvi po japonski metodi microblading. A naredila je veliko napako, pred katero sedaj svari tudi ostale, ki se odločajo za ta kozmetični poseg. 


Japonska metoda vrisovanja obrvi deluje tako, da kozmetičarka s skalpelom vrisuje dlačice, ki tako zagotovijo bolj poln izgled obrvi. Pigment, ki je vnešen v kožo se obdrži od enega do dveh let, nato pa zadeva začne bledeti in potrebno je novo vrisovanje.

Če se odločimo za microblading, je zelo pomembno, da ga izvaja izučena kozmetičarka, saj vrisane obrvi ostanejo takšne daljše obdobje in je zadevo zelo težko popravljati. A Colline je naredila veliko napako, na microblading se je odpravila k kozmetičarki, ki se je šele učila izvajanja japonske metode in TAKOJ obžalovala odločitev.

 


"Nisem vedela, ali naj se smejim ali jokam. Moji bližnji so me zafrkavali, da sem videti kot lik iz igrice Angry birds. Bila sem obupana in nisem mogla uživati v dopustu! Samo poglejte, kako grdo me je zaje*ala!" je za britanske medije povedala zgrožena Britanka.

 

 

Ko je Colline ugotovila, kako groteskno ji je praktikantka vrisala obrvi, je histerično zajokala. Pritekla je druga kozmetičarka, ki ji je obljubila, da bosta popravili nastalo situacijo, nato pa se je še sama lotila Britankinih obrvi. 

 "Ko je končala, sta moji obrvi izgledali, kot da imam na obrazu dva polža lazarja! V solzah sem stekla iz salona in si skušala pigmentirane obrvi obrisati z robčki. Žal neuspešno. Ves čas sem si govorila, kako ogabna sem in kako sram me je. Vse tri tedne dopusta sem bila takšna in zato, da se me ljudje ne bi bali, sem nosila velika sončna očala in klobuk," je spomin na svojo grozljivo izkušnjo  zaključila Colline, ki sedaj pravi, da bo naslednjič zagotovo bolj previdna h komu se odpravlja na kozmetični poseg.  

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del