Quantcast
Radio1_v_zivo


Terme Olimia v Termah Tuhelj
| 31. 7. 2019 8:30
Prvi petzvezdični kamp v kontinentalni Hrvaški
Ključne besede:     Camp    pet zvezdic    Olimje
Prvi petzvezdični kamp v kontinentalni Hrvaški za karavane, prikolice in šotore.
Prvi petzvezdični kamp v kontinentalni Hrvaški za karavane, prikolice in šotore.

Terme Olimia so v Termah Tuhelj, ki so jih kupile pred 15 leti, v ponedeljek poskusno odprle prvi petzvezdični kamp v kontinentalni Hrvaški za karavane, prikolice in šotore. Do prihodnjega poletja bodo tam uredili še 30 luksuznih hišic.

Terme Tuhelj so kupili pred 15 leti in od takrat v njihovo širitev vložili več kot 35 milijonov evrov. Hotel so posodobili, zgradili novega s štirizvezdično ponudbo, zgradili kongresni center, pa vodni park z 20 tisoč kvadratnih metrov površin, razširili notranje bazene in savne, prenovili velnes … Izboljšana ponudba se pozna tudi pri rezultatih. Lani so v Termah Tuhelj ustvarili 8,9 milijona evrov prihodkov in 800 tisoč evrov čistega dobička ter imeli 130 tisoč prenočitev in na bazenih gostili več kot 190 tisoč kopalcev. Letos pričakujejo 9,4 milijona evrov prihodkov in 950 tisoč evrov čistega dobička.

»Zdaj je čas, da izboljšamo tudi raven storitev v kampu in s tem pridobimo zahtevnejše goste. Naš kamp bo po novem petzvezdični, kar je kljub velikemu številu kampov na Hrvaškem redkost, saj imajo takih le peščico, pa še ti so vsi na obali,« je pojasnil Vasja Čretnik, direktor prodaje Term Olimia.

Namenjen bo do 300 gostom. Prenavljajo ga v dveh delih, zdaj je končan prvi del, kjer ponujajo 70 sodobno opremljenih prostorov za karavane, prikolice in šotore, novo recepcijo, nov objekt s sanitarijami in sodobnim gostinskim lokalom ter otroškim igriščem in minigolfom.

V drugem delu naložbe bodo do prihodnjega poletja uredili še sodobno naselje s 30 luksuznimi hišicami. Del jih bo namenjen družinam in tu bo poudarek na vsebini za otroke, del pa bo namenjen parom, kjer bodo v prvi vrsti poudarjene velnes storitve. Ta del kampa bo obratoval vse leto, enako kot 20 posebej urejenih parcel za karavane, ki jih odpirajo že zdaj.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del