Quantcast
Radio1_v_zivo


Nekoč sta bili prikupni najstnici, danes obsedeni druga z drugo: ''Zakaj to počneta? Prenehajta!''
OMG/WTF | 2. 8. 2019 18:18
Ni stvari, ki je ne bi počeli skupaj! Sanjata pa tudi o lepotnih operacijah
Ključne besede:     prijateljici    podobnost    dvojčici    Švedinji    fitnes    ustnice    videz    obleka
Sophia in Julia sta kot dvojčici, a sta v resnici le dobri prijateljici

20-letni Švedinji Julia Bergman in Sofia Hagenlöv na prvi pogled izgledata kot dvojčici, a sta le prijateljici, ki sta druga na drugo tako navezani, da cele dneve preživita skupaj in skoraj večino stvari počneta kar na enak način. 


Sophia in Julia sta nerazdružljivi 

Prijateljici sta že od 6. leta starosti in sta nerazdružljivi. Ne samo, da se oblačita enako, ampak imata tudi enaki pričeski, redno hodita v fitnes in se poslužujeta različnih lepotnih tretmajev.
Fitnes obiskujeta 6 x na teden in to že od 14. let starosti. Tja gresta vedno popolno naličeni in urejeni. Ne moti ju, če ju gledajo postrani ali kritizirajo, saj se v svoji koži počutita odlično. Nekateri se sprašujejo, zakaj to počneta in kaj imata od tega, da si z videzom uničujeta življenje. Pod nož se še nista ulegli, uporabljata pa t.i. ''filerje'' oz. hialuronsko kislino, da so njune ustnice čimbolj polne. V prihodnje planirata še povečavo prsi, saj pravita, da sta jih zaradi povečane mišične mase ''izgubili.''Povedali sta še, da se večer pred šolo vedno pokličeta in se do potankosti zmenita, kaj bosta oblekli in kakšno pričesko bosta imeli. Zgodilo pa se je že, da sta si slučajno oblekli različne pajkice in so jih sošolci začeli zbadati, če je kaj narobe ali če sta se skregali. 


''Nisva sestri po krvi, sva po srcu,'' pove Julia

Iz prikupnih naravnih blondink, ki se nista ličili, sta se v nekaj letih spremenili v neprepoznavni dekleti. Črnolaski danes doma ne zapustita brez makeupa in poskrbita, da sta vedno urejeni ter predvsem, da se vizualno ujemata.Pravita, da se danes počutita bolj samozavestni, kot nekoč. Želita se preseliti v Los Angeles in začeti s fitnes poučevanjem. 

''Dobiva ogromno grdih komentarjev glede najinega videza! Ljudje pravijo, da sva videti umetno in da sva nekoč izgledali lepše,'' povesta dekleti, ki pa se s tem ne obremenjujeta, ampak počneta tisto, kar jima v življenju najbolj ugaja ... biti lepe.


Pri 14-ih, ko sta začeli s fitnesom in še nista ''poznali'' ličil
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del