Quantcast
Radio1_v_zivo


Njen fant je šel za vikend na oddih s prijatelji in se vrnil s ''spominkom,'' zaradi katerega ga je pustila!
Ljubezen in odnosi | 26. 7. 2019 11:00
Prevaral jo je in ji prinesel spolno bolezen ... klamidijo
Ključne besede:     par    dopust    varanje    oddih    spominek    klamidija    prevara    bolezen
Oprostila mu je varanje, dobila spolno prenosljivo bolezen in ga na koncu dokončno pustila

Škotinja Natascha Murdoch je bila nesamozavestna 22-letnica, ki je preko Tinderja spoznala 25-letnega fanta Matta in se po nekaj tednov dopisovanj odločila, da ga spozna tudi v živo. Spoznala sta se februarja 2017 in v trenutku sta si bila všeč. Občutek sta imela kot da se poznata že celo večnost in meseca maja, tri mesece kasneje, pa sta že živela skupaj. 

Natascha se spominja, da je bil sanjski moški, ki je z njo delal kot s princeso. Bil je pozoren, nežen in čutila je, da jo ima res rad. Vse se je obrnilo, ko se je junija, po mesecu dni skupnega življenja odločil, iti s prijatelji na kratek vikend oddih. Ni je skrbelo popolnoma nič, saj je verjela v njegovo ljubezen in mu popolnoma zaupala. V šali mu je celo rekla, da naj bo priden, pa ji je odgovoril le, da naj ne bo smešna in še dodal: ''Nikoli ne bi naredil neumnosti, saj me poznaš!'' se spominja njegovih zadnjih besed, preden je naredil neumnost.


''Nisem mogla verjeti, kakšen spominek mi je prinesel domov ... klamidijo!''

Ko se je vrnil, je bilo njegovo obnašanje čisto normalno in ni čutila, da je karkoli narobe. Govoril ji je, da jo je nenormalno pogrešal in je vesel, da sta spet skupaj. Vse je potekalo kot v raju, ko je čez teden dni od neke neznanke prejela Facebook sporočilo:''Mislim, da bi bilo dobro, da veš, da sem spala s tvojim fantom.''

Natascha je bila prepričana, da gre za laž, zato jo je zaslišala. Na koncu je ugotovila, da dekle ne laže in jo je njen Matt res prevaral. Postavila ga je pred dejstvo ali ji vse prizna ali pa gresta narazen. Začel se je braniti, da ni res, na koncu pa le obupal in ji vse priznal.


Okužil jo je s klamidijo

Natascha je bila razočarana in potrta. Prosil jo je, naj mu odpusti in da še eno možnost. Res je to storila, a na koncu ugotovila, da tako ne bo šlo naprej. Čez čas je opazila, da so se ji začele pojavljati ginekološke težave in ga je vprašala, če je vsaj koristil kondom. Tokrat je bil iskren in ji rekel, da žal ne. 


Po koncu razmerja je shujšala 40 kilogramov in začela bolj skrbeti zase

Obiskala je ginekologa, ki je pa ugotovil, da ima klamidijo. Začela je z zdravljenjem in spoznala, da mora bolj skrbeti zase, kot je do zdaj. Shujšala je 40 kilogramov in ga dokončno pustila. Spoznala je, da je tako bolj srečna in ne živi več v paranoji, kdaj jo bo spet prevaral ali še huje, ji navlekel še kakšno spolno bolezen.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del