Quantcast
Radio1_v_zivo


Kupila otroške plenice in v njih našla nekaj neobičajnega! Zdelo se ji je prisrčno, ostali menijo, da je BOLNO!
OMG/WTF | 26. 7. 2019 7:03
''Zakaj bi neki tujec odpiral plenice in vanje tlačil sporočila ter denar? To je ogabno!''
Ključne besede:     plenice    otrok    listič    denar    trgovina    sporočilo    tekst    nenavadno
V plenicah je našla denar in sporočilo

Michelle Pannet je v bližnjem marketu kupila paket otroških plenic in ko jih je doma odprla, jo je pričakalo nenavadno presenečenje. V njih je bilo zapakiranih 5 dolarjev in list s sporočilom:

Namenjeno tistemu, ki to najde.

Če imate naporen dan, vam ga morda lahko olepšam s tem drobnim presenečenjem. 

Kupite si kavico ali morda hitro srečko.

Danes sami sebe malo razvajajte!

Nikoli ne pozabite, da ste ljubljeni in čudoviti!Mamica je bila navdušena nad prelepim sporočilcem neznanca in je dejala, da je ob prebiranju tega, pozabila na goro gospodinjskih obveznosti, ki jo čakajo ter se lahko še tako težek dan, spremeni v nekaj lepega. 

''Hvala prijazni osebi, ki je storila tole! To je prelepa gesta, ki mi je narisala nasmeh na obraz. Zagotovo si bom šla po kavo in si kupila kakšno srečko,'' je zapisala Michelle, slikala presenečenje in ga delila na Facebooku. Večina jih je bila nad to nenavadno, a zanimivo gesto precej navdušenih, so se pa nekateri ob tem zamislili in dejali, da stvar le ni tako nedolžna kot zgleda. 


Michelle meni, da je sporočilce prisrčno, ostali pa niso takega mnenja

''Paket so več kot očitno odprli, kar je zastrašujoče! To res ne spada v otroške plenice! BOLNO!''

''Sprva se mi je zdelo prisrčno, ko pa sem pogledala, kako so plenice močno zaprte in da se neki tujec z golimi rokami dotika tega, kar bom kasneje dala otroku na ritko! Ne, ne, ogabno!''

''Zakaj bi neki tujec odpiral plenice in vanje tlačil sporočila ter denar? To je ogabno!'' je zapisala še ena od mamic, ki se ji to ne zdi prav nič prisrčno.