Quantcast
Radio1_v_zivo


Izvedela, da je hčerka v šoli nasilna do sošolcev in jo kaznovala! Ji je dala prehudo lekcijo?!
Zanimivo | 27. 7. 2019 4:51
Spraznila ji je sobo, cel teden pa je morala nositi isto obleko
Ključne besede:     mama    hčerka    kazen    lekcija    soba    šola    nasilje
Hčerki dala lekcijo, ker se v šoli ni obnašala lepo

Samohranilka Amanda Mitchell je iz šole prejela klic, da je njena 9-letna hčerka Hannah neposlušna, dela po svoje in je za povrhu še nasilna do sošolcev.

Učiteljica ji je povedala, da se v času, ko bi morala biti pri pouku, sprehaja po hodnikih, je nesramna do učiteljev, se laže in nadleguje oz. je nasilna do učencev. Amanda je bila nad slišanim razočarana in čas, da hčerki da življenjsko lekcijo. Spraznila ji je sobo, ji pobrala vse obleke iz omare in ji skrila še ostale stvari. V sobi je ostala le postelja. Odločila pa se je celo, da bo ves teden nosila isto obleko.

Običajno ne objavljam takšnih stvari na Facebook, ampak sem tokrat zelo razočarana nad svojo hčerko in njenim obnašanjem, da moram to deliti z vami:

Poklicala me je učiteljica in mi pojasnila, kako se Hannah obnaša v šoli. Med poukom se sprehaja po hodnikih, govori grde besede učiteljem, laže in je celo nesramna in nasilna do sošolcev. Obnaša se kot en navaden kreten. Ja, napisala sem kreten. Rezultat? Popolnoma prazna soba! Nič nima. Dobrodošla v mamino kaznilnico, punčka!Cel  teden bo morala nositi isto obleko, ki jo bom seveda ponoči oprala, a ji tega ne bom povedala. Sem prestroga? Menim, da ne. Če bo odrasla v osebo, ki bo kršila pravila in delala proti zakonu, bo rezultat zapor in to ni tisto, kar si želim za svojega otroka. Menim, da je težava današnjih otrok ta, da so starši premalo strogi in jim ne dajejo kazni. Menijo, da je kazen slaba za otroka in moramo delati z njim pozitivno, ignorirati slabo obnašanje ... Pa ne v tej hiši!

Ta otrok si bo moral zaslužiti, da dobi stvari nazaj. Vsak dan, cel teden bo morala po 50 x napisati tole:

''Ne bom lagala''

''Dobra bom do ostalih''

''Lepo se bom obnašala v šoli''

''Sem odgovorna za svoja dejanja'' - hotela je namreč za svoja dejanja obtožiti sošolko

Na strog način se bo naučila, da se ne more obnašati kot kreten!


Amanda je še poudarila, da ne želi, da jo ljudje vidijo kot slabo mamo, saj ima hčerko najraje na svetu in zanjo želi le najboljše. Želi, da odraste v prijazno in pošteno osebo, ki bo imela sočutje do sočloveka.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del