Quantcast
Radio1_v_zivo


"Nadrl me je, da sem TEČNA BABA, ker mi ni prav, da se dobiva z NJO! Ker nisem nehala jezikat, me je udaril."
Ljubezen in odnosi | 16. 7. 2019 10:17
Ko se tvoj fant dobiva z bivšim dekletom iz srednje šole
Ključne besede:     bivše dekle    ljubosumje    prijateljstvo

Na enem od forumov smo zasledili objavo ženske, ki je sogovornicam potožila o svojem partnerju, ki se redno dobiva z bivšim dekletom iz srednje šole. Ko mu je priznala, da ji to ni prav, se je fant uprl, jo nadrl in celo udaril.

Zapisala je tole:

"S fantom sva skupaj šest let in se dobro razumeva. Vem, da me ima rad, v naslednjih letih pa načrtujeva tudi družino. Zadnjih šest mesecev pa je začel početi nekaj, kar me resnično moti. Vsako soboto zvečer se dobi z bivšo sošolko, s katero sta imela burno razmerje celo srednjo šolo. Razumela bi, če bi bila prijatelja vsa ta leta, ampak od srednje šole je minilo več kot 10 let in se do pred pol leta sploh nista videvala. Potem pa jo je po dolgem času srečal na rojstnodnevni zabavi njegovega prijatelja in od takrat se redno dobivata vsako soboto. Sama in do poznih nočnih ur! Ko pride domov, zavoham, da je pil in ko ga vprašam, kako se je imel in kaj sta počela, ostaja redkobeseden in reče, da je bilo "fajn".


Ker me njuno dobivanje res moti in naj povem, da se sama dobivam samo s prijateljicami in čeprav imam moške prijatelje, samo z njimi ne hodim ponočevat, sem se odločila, da ga soočim z mojim nestrinjanjem. Povedala sem mu, da me boli, da so te sobote zacementirane za njiju dva, namesto da bi se midva odpravila na kakšen večerni zmenek. Upala sem, da bo razumel, načeloma je zelo dober do mene in razumevajoč, ampak me je grozno nadrl, da sem tečna baba in mu ne morem omejiti dobivanja s prijateljico, ker jo ima rad in sta pač dobra "frenda". Naj povem, da se z drugimi "frendi" dobiva bistveno manj, mogoče enkrat na mesec. Ker me je njegova reakcija res zmotila, sem tudi sama povzdignila glas in ga obtožila, da me vara. Padla sem v histeričen jok in v hipu nehala, ko me je zabolelo lice. Dal mi je zaušnico, za katero se je kasneje opravičil in rekel, da me je udaril le zato, da bi se umirila. Res sem se drla.

Ja, vem, ljubosumna sem in morala bi mu zaupati, ampak meni je to blazno čudno. Pogosto si tudi dopisujeta, opazila pa sem tudi, da si konstantno lajkata objave na Instagramu. 

Prosim recite mi, da nisem nora in ne pretiravam."


Kaj meniš, gre za pretirano ljubosumje ali ima prav, da je jezna ter užaljena? Komentiraj pod objavo na Facebooku. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del