Quantcast
Radio1_v_zivo


ANJA ZNORELA: "Kdo je to naredil? To je zelo, zelo grdo!"
LOL | 11. 7. 2019 8:50
Včeraj si je nekdo prisvojil Anjino domačo rižoto. Vsaj tako je mislila ...
Ključne besede:     Anja Ramšak    rižota    afera    kraja
Anja je ostala brez rižote.

Anji se je včeraj pripetila neljuba situacija. Za malico je pripravila domačo rižoto s curryjem in zelenjavo, ki jo je položila v plastično posodico. Ko je prispela v službo, je posodico položila v hladilnik ter se šla pripravljat na program, ki ga v poletnem času vodi med 16 in 19. uro. Vmes je postala lačna in se odpravila v kuhinjo po rižoto. Potem pa šok. Njene rižote ni bilo nikjer! Vse je preiskala, se spraševala, če mar sanja, potem pa je o svoji pogrešani rižoti spraševala tudi sodelavce. "Nekdo mi je ukradel rižoto. V hladilniku je bila in ni je več. Vem, da sem jo dala notri. Zelen pokrov je imel tupperware. Fak, kdo mi je vzel rižoto?" 

Sodelavci smo bili seveda osupli, komu bi sploh lahko padlo na pamet, da si prisvoji tujo rižoto. A afera rižota je kmalu dobila svoj epilog, ki ga je Anja objavila na svojem Facebook profilu. Haha, se zgodi, kajne? 

 

 

"Včeraj sem zgodaj vstala, da sem si, še preden sem prišla na radio, pripravila kosilo. Zelenjavno rižoto sem nardila, jo spakirala v tupperware, dala v hladilnik, šla pod tuš, vzela tupperware iz hladilnika, prišla na radio, dala tupperware v hladilnik in šla delat. Okol 3h sem postala že fejst lačna, šla sem do hladilnika, hotela vzet rižoto ... in rižote ni blo več. Nikjer. Za vsak slučaj sem šla še po celi firmi, iskala kot psi tartufe to svojo rižoto, a nje nikjer. Nekdo mi je ukradu rižoto. Vsi na radiju smo iskali to rižoto, nikjer. Seveda sem napisala dolg mejl z naslovom KJE JE MOJA J****A RIŽOTA, KDO JE SNEDEL ANJI RIŽOTO? Jezen mail sem poslala vsem sodelavcem, še revnemu milijonarju pa Gargamelu – ker nikoli ne veš. Spisala sem eno dolgo moralno pridigo o tem, da ni lepo krast, seveda večkrat poudarila, da sem zaradi tega lačna in tečna ... kar je normalno – nekdo mi je ukradu rižoto. 
V glavnem, pokličem dostavo, pripeljejo pico, ki je bila kar okej, ampak ziher ne tako dobra kot moja rižota. Delat sem nehala ob 7h, šla sem še na pijačo, ob 10h sem doma, odprem hladilnik, ker se mi lušta melone, in ... poglej ti njo, rižoto. Sploh je nisem s sabo vzela! Napačen tupperware sem zagrabila, tega ki je imel noter melono. Ostala sem brez rižote za kosilo, brez melone za večerjo, pa malo ponižana pred sodelavci, ker sem včeraj naredila frko. Ampak glej, zdaj vsaj vsi vemo, da nihče na radiju ne krade."