Quantcast
Radio1_v_zivo


Ogorčenost nad to družinsko fotografijo raste in raste! Ko so ljudje videli, ''OB ČEM'' sedijo otroci, so čisto znoreli
OMG/WTF | 5. 7. 2019 8:39
50-letna mama pravi, da jo družina sprejema takšno kot je
Ključne besede:     mama    družina    prsi    model    zgražanje    operacija    velikost    joške    otroci
Veliko žensk hrepeni po bujnem oprsju, a gremo staviti, da skoraj nobena nima v mislih takšnega, kot ga ima 50-letna Allegra Cole. Ljudje nad njenim oprsjem niso navdušeni in zaradi njega prejme ogromno kritik. So pa na drugi strani tisti, ki ga enostavno obožujejo (raznorazne fotografske agencije, modne hiše) s katerimi prsata blondinka ogromno zasluži. ''Lahko bi si vsaj malo zakrila te ogromne žoge!'' je zapisala jezna ženska, medtem, ko se je oglasil tudi razburjeni moški: ''Nisi dober zgled svojim otrokom! Ubogi otroci ... Ob čem morajo sedeti in se smehljati''.

Allegra je danes uspešna podjetnica, seksualna terapevtka, svetovalka, model in mama kar osmim otrokom. Vstop v svet slave in prepoznavnosti pa so ji omogočile ravno njene gromozanske prsi, po katerih je postala pravi hit. Na Instagramu ima že skoraj milijon sledilcev, ki so nad njeno podobo navdušeni, spet drugi pa se zgražajo. 

View this post on Instagram

#20yearchallenge My goal is to look better in my 50’s than I did in my 30’s. ????/????

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on


V otroštvu se je Allegra navduševala z igranjem klavirja in kasneje tudi postala učiteljica klavirja. Čeprav ji je bila učiteljska vloga pisana na kožo, si je od nekdaj želela postati model in to ji je uspelo, ko si je povečala prsi. Na račun teh služi mastne denarce, saj za fotografiranje prejme skoraj 100.000 dolarjev. 

View this post on Instagram

Thank you @laseraway for helping me not look like Magila Gorilla as I approach 50 in a few months. ????

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on


50-letnica si je prsi povečala že 4-krat, 2-krat celo zadnjico in si privoščila liposukcijo trebuha. Pravi, da obožuje svoje prsi in se z njimi počuti dobro. O zdravstvenih težavah ne govori, prav tako se ne pritožuje nad bolečinami v križu. 

View this post on Instagram

#tbt When Mom-life and Thot-life combine. ˘?

A post shared by Allegra Cole (@allegracoleworld) on


Ko jo vprašajo, kako je njeno spremembo sprejela njena družina, pa pravi le, da njen mož ljubi njene prsi in ga nič ne moti, da so tako velike. Čeprav jo marsikdo obsoja, pa Allegra zase pravi, da je dobra in skrbna mama.Kot že rečeno, se marsikdo zgraža nad tem, da s takimi prsi ne more biti dobra mama in je slab vzgled svojim otrokom. Allegra se na negativne komentarje požvižga in pravi, da je skrbna, pozorna ter svojim otrokom nudi vse, kar jim lahko nudijo mame. Rada kuha, pospravlja in je v prostem času čisto običajna mama.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del