Quantcast
Radio1_v_zivo


Policist v vročem avtu zagledal dojenčka in razbil steklo! Prijel ga je v roke in šokiran ugotovil, da je storil NAPAKO!
OMG/WTF | 2. 7. 2019 10:12
Dojenčka začel oživljati in ugotovil, da je to v resnici lutka
Ključne besede:     avto    policist    dojenček    lutka    steklo    reševanje    šok    otrok    vroče    oživljanje
Policist Jason Short iz New Hampshiera se je sprehajal po parkirišču trgovskega centra in v enem izmed avtu zagledal nepremičnega dojenčka. Dojenček je bil pokrit z odejo izpod katere so mu kukale nogice, zraven pa je imel stekleničko z mlekom. Brez razmišljanja je razbil steklo vročega avta in mu začel nuditi prvo pomoč. 

Prijel ga je v roke in opazil, da je že čisto ''mahlav''. V usteca mu je porinil prst, da bi ga začel oživljati, ko je v hipu ugotovil, da je to lutka. 


Realistična lutka v avtu je prestrašila policista

Lastnica lutke Carolynne Seiffer je dejala, da se ni zgodilo prvič, ko so ljudje mislili, da ima živega dojenčka. Tokrat je v avtu pustila lutko, ki jo je poimenovala Ainsley in je vredna 2.000 dolarjev. Gospa Seiffer je povedala, da ima doma še celo zbirko takšnih lutk in so ji v tolažbo od takrat, ko ji je umrl sin. 

Policist se je ponudil, da ji bo plačal vso nastalo škodo za avto in se ji opravičil. Dejal je, da ga je sram, da ni predvidel, da gre za lutko, a bi v vsakem primeru tako reagiral in rešil otroka ali psa, ki ga je malomarni lastnik pustil v vročem avtu. 


Carolynne Seiffer ima doma 40 lutk

''Nikoli ne bi rekel, da je to lutka. Tako realno je videti. Tudi, če bi v avtu ležal pravi dojenček, bi storil enako in ga rešil''.