Radio1_v_zivo


Posnela hčerko in ugotovila nekaj grozljivega! Nihče je ni jemal resno, ko so končno videli, kaj je narobe
Žalostno | 23. 6. 2019 11:20
Zdravniki so mamici rekli, da je le prehlad in naj ne zganja panike
Ključne besede:     sepsa    mama    posnetek    bolnica    hčerka    dihanje    obraz    bolezen
Jade Rodford (30) je leta 2014 opazila, da ima njena hčerka težave z zdravjem, a je zdravniki niso jemali resno. Rekli so ji, da gre le za prehlad in da bo sčasoma bolje. Skušala jim je verjeti, a je čutila, da imajo prav. In nekega dne, ko je hčerko odpeljala k svoji mami, njeni babici, se zgodi dogodek, ki se ga je najbolj bala. Pet minut po tem, ko je odšla od svoje mame, jo je panična klicala, da naj pride nazaj, saj je Ellin obraz čisto moder ter ne more dihati.

Jade je poklicala reševalce in jim opisala težavo. Rekli so ji, da naj se umiri in da naj deklico pripelje sama, saj ni tako nujno. 

''Občutek sem imela, da trošim njihov čas in sem jim odveč. Niso me je mali resno, zato sem hčerko sama odpeljala v bolnišnico, saj sem vedela, da je nekaj hudo narobe,'' pove Jade, ki jo je predtem celo posnela in posnetek nato pokazala zdravnikom.

Šele na posnetku so videli, kako resna je situacija in deklico končno vzeli pod drobnogled. Opazili so, da je njeno dihanje res težko in da se ji spreminja barva kože. Diagnosticirali so ji sepso in je morala dva tedna ostati v bolnišnici.Mala Ella je počasi okrevala in je za las ušla smrti. Jade se je odločila, da posnetek deli tudi na spletu, da bi na to zahrbtno bolezen opozorila tudi ostale starše. Želi, da vsi ukrepajo pravočasno, vztrajajo in ne skušajo odnehati, čeprav jih zdravniki prepričujejo v nasprotno, češ, da tratijo njihov čas.

Danes je Ella zdrava deklica in ima 5 let. Mama je hvaležna, da je vztrajala pri svojem in ni odnehala. Rešila ji je življenje, lahko pa bi se končalo precej tragično.

View this post on Instagram

Birthday party time ??????

A post shared by Jade Eliza Rodford (@jadeelizarodford) on