Quantcast
Radio1_v_zivo


Očeta obtožili, da je s TO SLIKO svoji hčerki uničil življenje: ''A se zavedaš, kakšne so lahko posledice?''
LOL | 20. 6. 2019 10:44
Slikal njeno razmetano sobo in jo objavil na splet
Ključne besede:     voditelj    soba    najstnik    najstnica    pospravljanje    razmetano    obleke    čiščenje    starši
Voditelj objavil sliko, kako je videti soba njegove 19-letne hčerke

Ameriški voditelj Nicky Campbell (58) je na Twitterju objavil fotografijo hčerkine sobe potem, ko se je vrnila z univerze. Prizor razmetane sobe 19-letne Breagha ga je tako razjezil, da je moral sliko podeliti s svetom. Z objavo le te, pa je spodbudil tudi ostale starše, da so začeli deliti sobe svojih otrok. Potolažili so ga, da ni edini in mu pokazali, da imajo doma podobne težave z najstniki.

Večina staršev se je strinjala z njim, nekateri pa so ga napadli, češ, da je s fotografijo uničil hčerkino privatnost in ji uničil življenje. Najstniki znajo biti precej občutljivi in poseganje v njihovo privatno življenje lahko povzroči, da zapadejo v depresijo. 

''To je popolnoma nesprejemljivo! Imaš skoraj 19-let in sem sit tega! Ne briga me, če si jo ravno hotela očistiti. To me resnično razpi*di''.


''A se zavedaš, kakšne so lahko posledice? Zakaj si to naredil? Uničil si ji življenje, težko bo dobila službo in šla v razmerje, saj jo bodo sodili, da ni organizirana in precej lena. Posegel si v njeno privatnost in lahko bo zaradi tega imela slabo prihodnost!'' Se je oglasila ena izmed jeznih mam, ki meni, da je objavljanje fotografij otrokovih sob zasebno, pa čeprav so razmetane. Slika iz leta 2011, ko je imela Breagha 11 let (dekle na levi)


Nicky se je odzval na komentar in žensko pomiril, da mu je hčerka dovolila, da objavi sliko njene sobe ter da mu je celo pomagala slikati. Hčerka se ni čutila užaljene in jo je to celo nasmejalo. Nicky je še dodal, da to nikakor ne bo vplivalo na njeno prihodnost, saj so skoraj vsi najstniki takšni in imajo trenutke, ko je soba obrnjena na glavo, kar lahko potrdi ogromno staršev. 

Fotografije razmetanih sob otrok, ki so jih objavili starši in dokazali, da imajo tudi oni podobne težave, kot jih ima Nicky s hčerko: 
Imate tudi vi doma podobne najstnike? :)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del