Quantcast
Radio1_v_zivo


23-letnica naredila ENO NAPAKO in povzročila zgražanje: ''To je žaljiva fotografija! Je sploh, kaj razmišljala?!''
Zanimivo | 18. 6. 2019 11:51
Opravičila se je in dejala, da je navedla napačno lokacijo
Ključne besede:     Černobil    slika    poziranje    lokacija    napaka    zgražanje    žalitev    Veronika    nesreča    serija
Dejala je, da je navedla lažno lokacijo. V resnici je pozirala 2.000 kilometrov stran od Černobila

Katastrofa v Černobilu velja za eno najodmevnejših in najhujših na svetu, ki se je zgodila 26.4.1986 v ukrajinskem mestu Pripjat. Po 33-letih je mesto še vedno neposeljeno in predvidevajo, da bo tako ostalo še naslednjih 100 let, saj je še vedno prisotno radioaktivno sevanje. Od leta 2011 pa je lokacija odprta za številne turiste in se je številka obiskov še znatno povečala, odkar je luč sveta ugledala mini serija Černobil. Nesrečno mesto Pripjat tako obiskujejo številni ''Instagramerji,'' ki na kraju nesreče pozirajo, se smehljajo, objemajo in se ne zavedajo, da s tem žalijo vse pokojne, ki so zaradi nesreče tu izgubili življenje.

23-letnica se je javno opravičila, da je lagala o lokaciji

Vsi, ki so živeli v času, ko se je ta nesreča se zgodila, so mnenja, da se današnja mladina ne zaveda, kaj je ta nesreča v resnici povzročila in da so travme ostale še vse do danes. In tega se očitno ne zaveda niti Instagram influencerka, 23-letna Veronika Rocheva, ki je javnost šokirala s fotografijami, ki jih je posnela med zapuščenimi zgradbami. 

Zgoraj brez in v spodnjem perilu je pozirala na kraju Černobilske katastrofe
, vsaj tako je navedla pod lokacijo na sliki. Kasneje, ko je videla, koliko negativnega odziva je dobila, pa je priznala, da se je zlagala in da ni šlo za mesto Pripjat. Njeni sledilci so jo v hipu ''napadli,'' češ, da so slike nespoštljive, da jo je lahko sram in da nima nobene vesti ter spoštovanja do umrlih.

View this post on Instagram

-ph: @alkrud_ & @angelinaprotein . . . . -assistant: @d._kramer 18+

A post shared by @ nz.nik on


''Na slikah nisem pozirala v Černobilu, ampak v Novosibirsku,'' se je opravičila Veronika in priznala, da je lagala o kraju posnetih fotografij. Očitno je mislila, da bo s tem, ko je na pol gola pozirala v Černobilu prejela več všečkov, a se je zgodilo obratno. 

''Nisem želela užaliti ljudi, ki so podoživeli to grozljivo tragedijo. Izkazujem sočutje in ne vem, zakaj smo se odločili označiti Černobil,'' je povedala skesana Veronika.


Pozirala pa je tudi z masko in s tem prav tako izzvala številne negativne reakcije

Priznala je, da je pozirala več kot 2.000 kilometrov stran od Černobila, v zapuščeni kavarni v Sibiriji.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del