Quantcast
Radio1_v_zivo


Izbrala perfektno IME za novorojenko in izvedela KRUTO RESNICO! Mama ji je ukazala, naj ga takoj spremeni
OMG/WTF | 21. 6. 2019 8:16
Mama ji je zaupala, da je imel njen oče afero z žensko, ki je imela takšno ime
Ključne besede:     hčerka    otrok    ime    ljubica    babica    dedek    varanje    Catalina    
Izbrala napačno ime in razžalostila svojo mamo

Novopečena mamica je za novorojenko našla prelepo ime, a so se v hipu pojavile velike težave. Z izbiro se je strinjal tudi njen partner in oba sta si oddahnila, da sta končno našla takšnega, ki je všeč obema. Deklici sta nadela ime Catalina.
 
Ko je zaupala svoji mami, kako je dala hčerki ime, je ta zagnala vik in krik! Nikakor se ni strinjala, da nadenejo hčerki oz. njeni vnukinji to ime in jo je začela preprečevati, da naj ga takoj spremeni.

Zaupala ji je, da imata z njenim očetom (dekličinim dedkom) grozljivo preteklost, in sicer, da jo je prevaral z žensko po imenu Catalina. Povedala ji je, da je šlo za kratko avanturo, ki jima je skoraj uničila zakon, pa sta ga le uspela rešiti. Kljub rešenemu zakonu ima njena mama še danes težave in slabe spomine na to ime. Novopečena mamica je takoj povedala partnerju za to zgodbo in da bosta morala najbrž izbrati novo ime. Partner se s tem ni strinjal. Dejal je, da bo njena mama morala to preboleti in bo njuna hčerka v vsakem primeru Catalina. 

Ni vedela kaj naj naredi in se je začela spraševati, če je to nespoštljivo ter nesramno, da izbere ime, ki mamo spominja na grdo preteklost. Za nasvet je povprašala ljudi na forumu in oglasilo se je kar nekaj ljudi, ki so ji priporočali, da izbere drugo ime. 

''Vnukinja se bo babici zamerila iz povsem bednega razloga, kot je ta, da je bilo očetovi ljubici isto ime,'' je zapisala neka ženska, z njo pa se je strinjala še ena: ''Si nesramna! Vem, da vama je to ime všeč in je to vajin otrok, a pomislita na svojo mamo, njegovo babico. Vsakič, ko bo poklicala vnukinjo po imenu, se bo spomnila na nekaj bolečega in neprijetnega. Res to hočeta?''

''Kako bedno, ko bo deklica ugotovila, da ima ime po ženski, s katero je dedek prevaral njeno babico ... res dobro!'' je zapisal nek moški. 

Kako sta se na koncu odločila ni znano, upamo pa le, da sta se le odločila za drugo ime.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del