Quantcast
Radio1_v_zivo


TO je popolnoma NOV PRISTOP k odpravljanju celulita, ki je navdušil številne Slovenke
Oglas | 19. 6. 2019 7:27
Dr. Juchheim predstavlja vrhunsko kozmetično anticelulitno linijo
Ključne besede:     celulit    Dr. Juchheim    krema
ByeByeCellulite za boj proti celulitu.

Eno izmed najpogostejših vprašanj, ki si jih ženske postavljajo pred pričetkom poletja je zagotovo, kako se znebiti celulita. Kljub temu, da je vsako telo lepo in imajo celulit tudi zvezdnice ter svetovno priznane manekenke, pa so ženske z videzom pomarančne kože, ki se pojavlja predvsem na stegnih in zadnjici, precej obremenjene. 

 

Kaj je celulit?

 

Pomarančasta koža ali celulit je posebej pogost pojav pri ženskah, predvsem na predelu stegen, bokov, zadnjice in nadlakti. S celulitom se spopada kar 90 odstotkov žensk, ne glede na njihovo starost, postavo ali telesno težo. Nahaja se tik pod kožo in se tudi brez posebnih zunanjih vplivov s časom gosti, kar povzroča vidne učinke na koži.

 

Kako se ga znebiti? 


Bodimo realni, čudežnega zdravila, ki bi popolnoma zradiral celulit NI, obstajajo pa načini, s katerimi celulit močno zmanjšamo in preprečimo njegov nadaljnji razvoj.  

Poleg osnovnih pravil, ki so povezana z zdravim življenjem, moramo upoštevati tudi nego za bolj zdravo kožo. Pri tem svetujemo uporabo enega izmed izdelkov ByeByeCelulite, ki ponuja popolnoma nov pristop k odpravljanju celulita učinkovito orožje pri boju proti pomarančni koži. Vidno je takojšnje izboljšanje izgleda kože!

 

 

Kako deluje ByeByeCellulite?

 

1.korak: Poveča se pretok krvi in ??izboljša  se oskrba kože s hranili

2.korak: Poveča se presnova

3.korak: Odpravi zadrževanje vode

4.korak: Lahko nežno raztopi nakopičene maščobe

5.korak: Zmanjša maščobne celice

6.korak: Napne kožo in podkožna tkiva

 

 Pred in po uporabi ByeByeCellulite kreme (FOTO: topfinish.si). 

 

Že takoj po prvi uporabi se začuti učinek kreme. Koža je rahlo rdeča, topla  in dobro oskrbljena s krvjo. Po 2 tednih redne uporabe je razlika med prvo posneto fotografijo in fotografijo posneto danes očitna! Tudi obseg stegen se je zmanjšal.

 

 

 (FOTO: topfinish.si)

 

 (FOTO: topfinish.si) 

 

ByeBye Cellulite lahko uporabite pri:

 

  • Celulitu
  • nosečniških strijah
  • ohlapni koži na nadlakteh
  • podbradku
  • obrisih obraza
  • limfedemu

 

Sestavine ByeBye Cellulite:

 

  • Fisetin (barvilo jagode) spodbuja kurjenje maščob in aktivira presnovo.
  • Kofein spodbuja izgubo maščobe.
  • Cantella Asiatica ima regeneracijski učinek.
  • Ekstrakti alg naredijo kožo gladko in voljno.

 

ByeBye Cellulite se lahko uporablja pri tankih žilicah, pri krčnih žilah pa ne.

 

Naročilo: Kdor želi testirati kremo, jo lahko naroči tukaj: www.topfinish.si

 

Oglej si galerijo fotografij zadovoljnih strank

 

 

 

Dr. Juchheim dela že preko 35 let kot zasebni zdravnik v centru Münchna. Je specializiran za "biološko medicino" in je v Nemčiji eden najbolj iskanih imuno-diagnostikov v državi. Glavni fokus njegovih aktivnosti predstavlja imunologija in medicinska estetika. Skozi svoje delo izraža prepričanje, da je človeško bitje lepo, ko je lepota uravnotežena tako znotraj kot tudi zunaj. Njegovo ime je znano tudi v drugih evropskih državah in celo v ameriških in vzhodnih državah.  Že več kot deset let išče nove inovacije na področju estetike, biološke medicine in imunologije.

 

K razvoju izdelkov so pripomogla njegova potovanja v oddaljene države, kjer se je učil in raziskoval nove ajurvedske sestavine, zeliščne ekstrakte in izbrane minerale. Preboj je naredil z odkritjem čudovite moči silicijeve spojine s takojšnjim učinkom proti gubam. Iz osebnega prepričanja  Juchheim ne uporablja parabenov in parafinov, prav tako ne izvaja nobenih poskusov na živalih in si tako prizadeva za vegansko kompilacijo.  Edini živalski proizvodi so čebelji vosek in biserni prah.

 

Pregled krem proti gubam je pokazal, da je dejanski učinek izdelkov na trgu zanemarljivo majhen oz. ni viden. Kozmetika Dr. Juchheima kaže rezultate že v roku nekaj minut po uporabi, koža postane bolj napeta, gladka in gube izginejo. Te učinke lahko dosežemo brez kakršne koli obsežne profesionalne pomoči kozmetičarke ali celo kirurgije. Namenjene so moškim in ženskam, da izboljšajo svoj videz doma, brez dragih in včasih tveganih posegov. Vsi kozmetični preparati so narejeni iz naravnih sestavin, ki jih koža vsrka zato jo bogato nahranijo.

 

Zakaj so izdelki Dr. Juchheima tako edinstveni? Produkti imajo revolucionarne učinke, ki se pokažejo takoj po uporabi in imajo dolgoročen učinek.

 

Stranke ne kupujejo upanja pač pa rezultate in to jim omogoča kozmetika Dr. Juchheim.