Quantcast
Radio1_v_zivo


Citypark je bogatejši za Primark
| 13. 6. 2019 12:19
Slovenija je prva država v srednji Evropi, v katero je prišel Primark, skupaj 12. država in 372. Primarkova trgovina na svetu.
Ključne besede:     Citypark    nakupovalno središče    Primark    odprtje    trgovina
Na odprtju trgovine Primark se je trlo obiskovalcev (foto Tina Ramujkić)

Naše največje nakupovalno središče Citypark je bogatejše za Primark

»Veseli smo, da je končno prišel trenutek, ko odpiramo prvo tako želeno in pričakovano prodajalno Primark v Sloveniji. V SES-u in Cityparku smo tako vnovič dokazali, da lahko uspemo privabljati najbolj prepoznavne blagovne znamke, kljub temu, da je Slovenija manjše tržišče. Ponosni smo, da skupaj z našimi zvestimi obiskovalci pišemo zgodbo uspeha, nenehnega razvoja in investicij, ki nam kažejo pot nadaljnjega razvoja nakupovalnih središč. Sledimo svetovnim trendom in pišemo modne smernice v Sloveniji. Trg, ki je čedalje bolj konkurenčen, pa nenehno išče zanimive produkte in svežino. Naj obenem poudarim, da je družba SES vložila veliko truda, časa in finančnih sredstev, da je pritegnila pozornost svetovno priznane blagovne znamke Primark, ki je bila do sedaj v 11 državah in ima 371 trgovin po svetu. Z današnjim dnem je Slovenija 12. država, v katero prihaja Primark. Veseli smo, da je v Cityparku  njihova 372. trgovina. Tako smo dokazali, da Citypark ni zgolj največje nakupovalno središče v Sloveniji, temveč s tem tudi utrjuje svojo vlogo vodilnega nakupovalnega središča v naši državi, saj  na slovensko tržišče vedno kot prvi pripelje najbolj zaželene in največje blagovne znamke. Skupno je SES v projekt predelave in prenove tega dela centra od Hervisa do Primarka vložil 20 milijonov evrov,« je na odprtju trgovine Primark v največjem nakupovalnem središču v Sloveniji Citypark povedal direktor SES Slovenija Toni Pugelj. 

»Počaščen sem, da vas lahko danes pozdravim na otvoritvi naše prve trgovine v srednji Evropi, v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani. Naša fantastična nova trgovina kupcem nudi kakovostne modne izdelke in odlične cene. Trgovina se razprostira v dveh nadstropjih, na površini 4.200 kvadratnih metrih. Ima kar 48 kabin za pomerjanje, 44 blagajn in brezplačen dostop do wi-fi v celotni trgovini. Tako kot v vsaki trgovini na svetu, je tudi nakupovanje v Primarkovi trgovini zabavno in priročno. Ko govorimo o našem razvoju, je naš moto pravzaprav precej preprost: Primark je za vse. Smo inkluzivni, ambiciozni, iskreni, sodobni, atraktivni. Trgovine imamo v 12. državah. Imamo več kot 15-milijonski trg maloprodajnega prostora v 372. trgovinah. Primark je po tržnem deležu številka ena v Veliki Britaniji, Španiji, na Portugalskem in  Irskem. Ponosni smo, da zaposlujemo več kot 75.000 ljudi po vsem svetu,« je poudaril Bogdan Mulec, vodja trgovine Primark in dodal, da pozdravlja tudi več kot 200 novih delovnih mest.

Vse zbrane je pozdravil tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković, ki je dejal: »Čestitke za odprtje nove trgovine. Prepričan sem, da bodo kupci v njej uživali. Vesel sem vsake investicije, ki zagotavlja nova delovna mesta in utrjuje zagon gospodarstva.«
 
Nova trgovina ponuja najnovejše trende ženske, moške in otroške mode, obutev, modne dodatke, spodnje perilo in izdelke za dom. Na voljo sta tudi Primarkov spalni program in jeans, oba iz 100-odstotno trajnostno pridobljenega bombaža.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del