Quantcast
Radio1_v_zivo


Na počitnice z Abanko!
Nagrajujemo | 14. 6. 2019 16:02
Osvoji 100 evrov žepnine.
Ključne besede:     Abanka    dopust    počitnice    žepnina

Kje so časi, ko nam je babica, pred odhodom na morje, dala nekaj denarja za sladoled? To so lepi spomini večine izmed nas. In končno spet prihaja čas dopustov. Za nekaj žepnine za razvajanje in uresničitev kakšne skrite želje na morju pa letos poskrbita kar Radio 1 in Abanka. Vsak dan bomo izžrebali dva poslušalca, ki prejmeta 100 evrov žepnine za dopust!

 

Kako sodeluješ?

 

Pošlji nam kartico s svojega idealnega dopusta. Boš izbral sanjsko plažo, aktivni dopust v gorah ali raziskovanje znamenitosti evropskih prestolnic? Izberi tisto, ki predstavlja tvoj idealen dopust, dopiši še kakšen izviren pozdrav za našo ekipo in se prijavi preko spodnje prijavnice.

 

 

 

 

 

Tako bomo poskrbeli za eno skrb manj pri pripravah na čas v letu, ki ga vsi najbolj čakamo. Misli na počitnicah so osredotočene na ustvarjanje nepozabnih spominov, velikokrat pa pozabimo, da nas lahko preseneti kaj, na kar nismo pomislili. In za brezskrben oddih poskrbijo pri Abanki. Z njihovimi predpočitniškimi storitvami se lahko vnaprej in brez stresa pripraviš na odhod in brezskrbno uživanje na počitnicah. 

 

 

 

Uživajte v brezskrbnem dopustu s predpočitniškimi storitvami Abanke

 

Spadate med tiste, ki delajo do zadnjega trenutka, nato pa v naglici zlagajo prtljago, preden se odpravijo na zasluženi dopust? Navada je železna srajca in jo je težko spremeniti. Ampak vsaj pri financah lahko odidete »na lepše« brez skrbi, da bi se med vašo odsotnostjo zgodilo kaj nepredvidenega. V pomoč smo vam v Abanki pripravili potovalni seznam, ki vsebuje najpomembnejše stvari, na katere morate pomisliti pred odhodom na počitnice, ter izbor predpočitniških storitev za celovit pregled nad bančnim računom, mir, preglednost, varnost in brezskrben užitek na počitnicah. 

 

Kjer koli že uživate, lahko z mobilno banko Abamobi tudi na plaži poslujete kot doma – mimogrede lahko preverite stanje na svojih računih ali plačate položnico, na katero ste pozabili. Med ogledom znamenitosti pa lahko denarnico pustite kar v hotelski sobi in namesto s fizičnimi karticami plačujete s telefonom in svojo mobilno denarnico Abadenarnico.

 

Ker previdnost ni nikoli odveč, vam bo v pomoč tudi mobilna storitev Abasms, ki vas obvešča o vseh vaših transakcijah. K turističnemu zavarovanju pa za vsak primer dodajte tudi zavarovanje zlorabe plačilnih kartic, ki vključuje kritje škode v primeru zlorabe zaradi izgube ali kraje plačilnih kartic, strošek izdaje nove kartice ter kritje škode v primeru kraje mobilnega telefona, osebnega dokumenta, denarnice, torbe in ključev.

 

Obročna kreditna kartica Visa bo uporabna že pred odhodom na dopust, saj si boste z njo lahko sanjske počitnice privoščili na do 12 obrokov. Zlata Visa pa vam poleg enostavnih plačil omogoča tudi nezgodno zavarovanje za prosti čas doma, nezgodno zavarovanje v tujini s 24-urnim jamstvom in turistično zavarovanje s 24-urno asistenco na potovanjih v tujini.

 

Poskrbite za brezskrben dopust in se že danes opremite s predpočitniškimi storitvami Abanke.

 

 

Pravila za sodelovanje