Quantcast
Radio1_v_zivo


Kar 15 let sta skrivala svoje razmerje, razlog pa je BIZAREN! Javnost pravi, da sta BOLNA in bi ju morali zapreti
OMG/WTF | 17. 6. 2019 7:49
Polbrat in polsestra sta se zaljubila ter se končno poročila
Ključne besede:     polbrat    polsestra    razmerje    zaljubljenost    bizarno    poroka    družina    sorodstvo    brat    sestra
Na levi strani je njen prijatelj Gary Alan in posvojitelja Helen ter Fred

51-letna Debby Zutant iz Floride se je pred štirimi leti poročila s svojim polbratom 38-letnim Joeom, s katerimi je bila pred tem v razmerju že 15 let.

Razmerje sta dolga leta skrivala pred javnostjo in sorodniki, po poroki pa sta se končno odločila pokazati. Par ni odraščal skupaj, saj sta se spoznala šele leta 2003, ko je Debby želela spoznati svoje biološke starše. Pri treh letih je bila namreč posvojena in ko je bila dovolj odrasla, je imela gorečo željo, da spozna pravo družino. Poročila sta se na Kubi

Najela je zasebnega detektiva, ki je poiskal njene biološke starše. Pri 35-ih letih je tako prvič spoznala očeta in povedal ji je, da ni edinka in ima tudi polbrata, po imenu Joe (takrat je imel 23 let). Pokazal ji je njegovo fotografijo in že takrat je začutila nekakšno povezanost. Želela si ga je spoznati v živo, zato ga je poiskala.


Čeprav sta v krvnem sorodstvu, se močno ljubita

In zgodilo se je nepričakovano. Ko sta se prvič zagledala, sta se zaljubila na prvi pogled in med njima je takoj stekla kemija, ki pa je bila daleč od tega, kar imajo pravi bratje in sestre. Že na drugem zmenku sta postala intimna, se začela intenzivno družiti in čez čas postala par. Več let sta se morala skrivati pred družino in jima lagala, da sta pač le srečna ker sta se končno spoznala in bi rada čimveč izgubljenih trenutkov nadoknadila skupaj.
Poročil ju je kapitan, priča pa ji je bila prostitutka

Poročila sta se na počitnicah na Kubi. Najela sta jadrnico, poročil pa ju je kar kapitan. Debby je našla v bližini celo neko prostitutko, ki ji je bila priča.

''Vem, da je najino razmerje prepovedano, ampak srce ne izbira. Imava isto kri, a nisva odraščala skupaj in je drugače.''

Oče jima je umrl tri leta nazaj in ni nikoli izvedel za to, da sta se njegova otroka zaljubila med seboj. Poroka med družinskimi člani je v Ameriki prepovedana in lahko za to dobiš do 15 let zapora. 


Debby se požvižga na komentarje in uživa svojo srečo

''Odje*ite vsi! Prenehajte se vtikati v tuja življenja in ukazovati drugim, kaj je prav in kaj ni. Če vam to ni všeč, se obrnite stran. Kdo ste vi, da sodite? Pojdite raje v cerkev, naju pa pustite pri miru'' je zapisala sebi in Joe v bran Debby na spletnih omrežjih vsem, ki ju obsojajo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del