Quantcast
Radio1_v_zivo


SESTRIČNI odšli na jutranji TEK in zaradi tega PRISTALI v bolnišnici! RAZLOG te bo šokiral!
Žalostno | 7. 6. 2019 3:53
Poškodbe, ki sta jih prejeli, so zelo hude
Ključne besede:     pes    psi    napad    tek    dekle    sestrična    masaker    pokol        žalostno    smrt    poškodbe    rane    ugriz    lobanja
Dekleti nista pričakovali, da se bo tek spremenil v masaker!

Isabella George in njena sestrična Rebekah Forgey sta se nekega jutra odpravili na tek. To sta počeli skupaj že več časa in do takrat je šlo brez težav. Med tekom sta kar naenkrat v daljavi opazili več psov pasme pit bul in ker nista želeli paničariti, sta tekli naprej, kot da ni nič. A od strani je Rebekah opazila, da so psi začeli z vso hitrostjo teči proti njima, poleg tega pa so pričeli glasno lajati. Ustrašili sta se in pričele hitreje teči. Psi so ju ulovili in ju pričeli napadati. Spravili so ju na tla in iz njiju pričeli dobesedno trgati kožo.Rane pri eni izmed sestričen, Isabelli!

Starejši od njiju, Rebekah, je eden od psov z glave strgal kar 75 % kože in lasišča in zdravniki so jo že opozorili, da ji lasje ne bodo po naravni poti zrasli nikoli več. Prav tako naj bi z ene od nog strgali mišico. Rebekah se zdravi na intenzivnem oddelku, njeno stanje pa je stabilno.

Medtem so Isabello psi pogrizli po celotnem telesu, od glave do pet. Po bolnišnični oskrbi pa že okreva doma.

 

Isabella okreva doma. Rane drugega dekleta so prehude za objavo!

Napad je trajal skoraj trideset minut. Tudi lastnik psov je opazil dogajanje in želel dekletom pomagati, a psi so napadli tudi njega. Masaker se je končal šele, ko je motorist s ceste opazil dogajanje in se zapeljal na polje, kjer se je vse skupaj dogajalo. S tem je odgnal pse, poklical na pomoč in ostal pri žrtvah. Psi so pobegnili, policija jih je kasneje izsledila in jih usmrtila. Lastnik je povedal, da je pse odprl, tako kot vsak dan, nekaj časa jih je želel pustiti na prostem, potem bi jih nahranil. Šele nato je opazil, kaj se dogaja in želel je pomagati.