Quantcast
Radio1_v_zivo


Vsi se obračajo za prelepo 25-letnico, a ne zaradi njenega seksi videza! Od pasu navzdol je drugačna
WOW | 7. 6. 2019 7:31
Čeprav je brez noge, je to ne zaustavi, da ne bi bila uspešna manekenka
Ključne besede:     noga    amputacija    manekenka    brazilija    proteza    lepotica    nesreča
V nesreči je izgubila nogo, a brez težav obleče kopalke in gre na plažo

25-letna Brazilka Paola Antonini France Costa je leta 2014 skupaj s fantom doživela prometno nesrečo. On jo je odnesel le z nekaj praskami, za Paolo pa se je končalo bolj tragično.


Paola je hvaležna, da je preživela in gre v vsak dan z nasmehom

V nesreči, ki jo je povzročil pijani voznik, je bila njena noga tako poškodovana, da so jo morali od kolena navzdol odrezati.

''Nikoli v življenju nisem občutila tako hude bolečine kot takrat, ko sem izgubila nogo,'' se tragičnega dogodka spominja 25-letnica.

Okrevanje je bilo težko, dolgo in naporno. Poleg tega, da se je morala psihično sprijazniti s tem, da je brez noge, je morala vložiti tudi veliko fizičnega truda, da je zopet shodila. Čez čas je dobila protezo, se nanjo hitro navadila in jo sprejela brez težav. Po nesreči je mislila, da se je njena manekenska kariera končala, a se je motila. Z močno voljo in pozitivnimi mislimi ji je uspelo, da je danes le še bolj uspešna ter s tem navdih mnogim, ki so obupali nad svojim življenjem. 


Protezo ima v različnih barvah, da dokaže, da lahko tudi tako izgledaš modno

Ni se vdala in je vedela, da mora iti naprej. Proteze ni nikoli skrivala ali se jo sramovala, ampak jo vedno ''ponosno'' pokaže. Brez težav obleče kopalke ali kratko obleko ter se poda med ljudi. Ima fanta, ki jo sprejema takšno kot je in ljubečo družino, ki ji stoji ob strani. 


Ima fanta, ki jo ljubi takšno kot je in to ji je najbolj pomembno

''Namesto, da se smilim sama sebi in sem nesrečna, sem lahko hvaležna, da sem sploh še živa! Dobila sem še eno možnost in prav je, da jo izkoristim''25-letnica pravi, da je sreča in nasmeh najboljše zdravilo

Paola je aktivna na vseh področjih. Rada potuje, se ukvarja z manekenstvom, veliko športa, plava in počne vse, kar počnejo njeni prijatelji. Ne želi, da bi jo izguba noge ovirala pri tem, da bi obsedela ali cele dneve preležala doma. 


Če imaš zdravje, imaš vse!

Danes je 25-letnica navdih mnogim, ki so obupali nad življenjem ali ne vedo, kako se spopasti s življenjskimi težavami, ki so manjše od njenih. Vsem bi rada pokazala, da življenje ni tako kruto ali slabo, le s pravega kota ga moraš pogledati oz. ga izkoristiti in biti hvaležen za to, da si zdrav.