Quantcast
Radio1_v_zivo


(OSTRA DEBATA) "MOŠKI ste OBIČNE PIČ*E!" Burni odzivi na včerajšno objavo o nesposobnih ženskah
Ljubezen in odnosi | 30. 5. 2019 9:27
Naša včerajšnja objava je sprožilo številne odzive, sploh so se razjezile pripadnice ženskega spola
Ključne besede:     replika    moški    ženske
Ženska replika na moško mnenje.

V spletno uredništvo smo na včerajšnji zapis "Ženske danes so nesposobne kmetice! Če ne opravi tega testa, jo odjeb*m!" dobili dobili ogromno odzivov, predvsem se je razvnela burna debata pod objavo na našem Facebook zidu (preveri TUKAJ). 

 

 
Oglasila pa se nam je tudi poslušalka z repliko in prav tako želela ostati anonimna.

Njeno pismo, ki smo ga prejeli med Facebook sporočila, objavljamo nespremenjeno in v celoti.

Pozdravljeni, oglašam se na vaš objavljen članek o tem kako smo ženske nesposobne. Lahko pa objavite tudi moje pismo moškim. Seveda želim ostati anonimna.

 

Torej glede na članek kako smo ženske nesposobne. Res je da je na svetu ogromno ljudi, različnih ljudi. Sem poročena, sicer z možem nimava se otrok, ampak mogoče v prihodnosti. Nikol se ne ve ... Najin zakon temelji na medsebojnem spoštovanju, zaupanju in ne da je baba služkinja, dedc pa sedi za tv in da ga strežem od spredaj in od zadaj. To je bilo včasih, da so bile ženske tiho, bile služkinje, moški so pa nosili domov denar. Časi se spreminjajo in hvala bogu, da si ženske želijo kariere in službe in čim boljše plače, da pokaže, da je samostojna in nima moškega zato, da jo bo financiral.

 

Kuham večinoma jaz, ampak tudi on pomaga ali pa kdaj skuha. Ob sobotah vedno čistiva, ker je njegovi mišljenje, da zakaj bi morala vse sama postorit, ko mi pa lahko pomaga in bova prej konec in uživala soboto kot se spodobi. Denar služiva oba, imava skupne finance in ne gledava kaj je kdo dal in kdo je koliko dal.

So ženske, ki res živijo v svetu Instagrama in objav, ki so kešpi**e, ki jih mamice in atiji zalagajo, ko v življenju niso naredile ene delovne ure. Smo pa ženske, ki poskrbimo za svojega moškega, ampak tudi moški zna poskrbeti za nas. So pa tudi moški, ki mislijo, da smo ženske služkinje, da ga bomo stregle, vse naredile, se ubijale za njega in za družino, on pa bo peljal samo avto k mehaniku, pa zamenjal žarnico ... Oprostite, ampak tak moški za mene ni moški, v pravem pomenu besede. So pa moški, kot moj mož, ki poskrbi za mene in jaz za njega. Tako da, tako kot ženske ste tudi moški nesposobni in obicne pi**e!!

Lep pozdravcek.