Quantcast
Radio1_v_zivo


Pozabila se je izpisati iz Facebooka, pa je prebral njena sporočila! Zmrazilo ga je, ko je ugotovil S KOM je poročen že celih 10 let
OMG/WTF | 1. 6. 2019 13:41
33-letnik si tako črnega scenarija ni predstavljaj niti v najhujši nočni mori
Ključne besede:     Facebook    sporočila    varanje    žena    mož    poroka    ločitev    branje
Crissy ga je varala z več moškimi celi 2 leti (vir: Facebook)

Američan Seth Megouw (33) je opazil, da se je žena Crissy pozabila izpisati iz svojega Facebook profila in ker mu nekaj ni dalo miru, se je odločil, da prebere njena sporočila. Tako črnega scenarija si ni predstavljal v najhujši nočni mori in v trenutku se mu je sesul svet. Ugotovil je, da ga žena vara z več moškimi in to že skoraj dve leti. Težko se je sprijaznil s tem, da je vsa ta leta zakona živel v laži in bil prepričan, da ima dober zakon. Zaljublia sta se pri 19, skupaj dokončala fakulteto, doživela ogromno avantur, se kasneje poročila, kupila hišo in dobila 4 čudovite otroke. 

''V bistvu se je vse začelo po 8-ih letih zakona, ko sem začel v njenem obnašanju opažati spremembe''. Mislil je, da se je spremenila zaradi stresa, skrbi za otroke in službe, zato je predvideval, da je njeno obnašanje normalno. Skušal se je pogovoriti z njo, a se je pogovorom izogibala.


Otroci so edino dobro, kar se mu je zgodilo v 10-ih letih zakona (vir: Facebook)

Da je nekaj narobe, je začel sumiti, ko je spremenila vsa gesla, mobitel je vedno nosila s seboj, nikoli ni plačevala s kartico, temveč vedno z gotovino. Veliko je hodila ven in se včasih ni vrnila celo noč - dejala je, da spi pri prijateljici, Seth pa ji je verjel. 

Spominja se, kako je v nekem obdobju vse on postoril po hiši, ponoči večkrat vstal in uspaval otroke, pospravljal in počel vse, česar ni ona. Menil je, da je utrujena in potrebuje počitek, zato ji je v vsem ustregel. Na koncu, ko je spoznal, da ga vara, pa se je počutil izdanega in zlomljenega. 

''Imela sva 8 let odličnegaa zakona, čeprav je zadnji dve leti bilo bolj klavrno. Ljubila sva se, spoštovala in si zaupala. Rodili so se nama 4 prečudoviti otroci in mislil sem, da imam popolno družino, ki je ne more razdreti nič na svetu,'' pove razočarani Seth.


Seth je skrbel za otroke, ko je Crissy hodila ven (vir: Facebook)

Seth je poskušal izvedeti, zakaj ga je začela varati in je predvideval, da se je zgodilo takrat, ko je zapadla v poporodno depresijo. Tolažbo je iskala v alkoholu in pomirjevalih, ker pa ji to ni bilo dovolj, je začela uteho iskati v objemu drugih moških. 

''Razum mi je zadnji dve leti govoril, da nekaj ni v redu, a srce je dejalo, da naj ne paničarim in da ona ni takšna. Verjel sem v njeno ljubezen in v to, da me ni zmožna prevarati. Motil sem se in močno opekel''. 


Crissy (desno) in njena partnerka (vir: Facebook)

Po tem dogodku sta se razšla, Crissy pa mu je rekla, da je dober človek in je ona tista, ki se je spremenila. Dejala mu je, da naj gre najprej v življenju in počasi to preboli.  Čez čas si je tudi on našel partnerko in dodal, da mu bodo otroci vedno na prvem mestu v življenju ter ne bo več tako naiven. 

Crissy pa ni ostala v razmerju z nobenim moškim, ampak je na Facebooku spremenila status in dodala, da je v razmerju z žensko, poročajo mediji.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del