Radio1_v_zivo


Zanimivo | 25. 5. 2019 12:00
V šolo prišla po svoje otroke in doživela hladen tuš! Poglej, zaradi česa so jo skritizirali ostali starši
33-letna mamica je izzvala burne reakcije zaradi svoje seksi obleke
Ključne besede:     mama    obleka    seksi    starši    šola    kritiziranje    reakcije    dekolte    otroci
Zaradi oprijete obleke se je znašla na tapeti grdih kritik

33-letna Bella Vrondos, manekenka iz Avstralije je doživela hladen tuš, ko je prišla po otroke v šolo in zaradi svojega videza izzvala burne reakcije med starši otrok.

Mama treh otrok namreč rada pokaže zavidanja vredno postavo, kar pa gre marsikomu v nos. Starši so mnenja, da bi morala paziti kaj da nase, ko se pojavi v šoli, saj izgleda precej neokusno. Nekaj časa nazaj pa je povrzočila pravi val ogorčenja in burne reakcije staršev, ko je v oprijeti obleki prišla na šolsko tekmovanje in takole pozirala z njimi.''Objavila sem fotografijo svojih otrok, na katere sem zelo ponosna. Dobili so nagrado na tekmovanju,'' je zapisala pod sliko in dodala, da ne more verjeti, da je postala viralna le za to, ker se je oblekla v oprijeto obleko in pokazala dekolte.

''Nekateri starši so se celo oglasili, češ, da sem zaradi tega slaba mama in me ošteli''.''Dovolj mi je obsojanja in ne bom več tiho! Za vse, ki me zmerjate, da se samovšečna in plastična, naj vam povem, da se požvižgam na to. Ni pomembno, kako sem videti, v kaj se oblačim, ampak je pomembno, da se zavedam, kdo sem, kaj nosim v srcu in to je tisto kar šteje. Še vedno sem samo človek, kot vsi ostali''.