Quantcast
Radio1_v_zivo


Njena IZJAVA razburila na milijone gledalcev! Povedala, zakaj JE SAMSKA in povzročila zgražanje
Zanimivo | 21. 5. 2019 13:26
Pravi, da je prelepa za v razmerje!
Ključne besede:     lepotica    izjava    samovščenost    razmerje    moški    videz    lepota    jenna
Jenna pravi, da je samska, ker predobro izgleda

36-letna Jenna Thompson pravi, da je videti predobro, da bi si našla fanta in s tem razburila javnost, češ, da je njena izjava precej samovšečna ter ni nič čudnega, da je samska.

''Nič mi ne bo uničilo dneva, zato bom povedala, kar si mislim. Ne bom se zadrževala le zato, ker ljudje ne marajo tistega, kar povem,'' je na javni televiziji povedala samozavestna Thompsonova in še bolj razdražila tiste, ki so mnenja, da je preveč zagledana vase.Mama dveh otrok trdi, da je prelepa, da bi našla resnično ljubezen, saj privlači le tiste moške, ki jo hočejo imeti za seks. Nihče si z njo ne upa imeti ničesar resnega, saj se bojijo, da bi jih prizadela oz. se ob njej počutijo manjvredne.''Nisem samovšečna, samo samozavestna in ljudje tega ne prenesejo,'' je dejala in povedala, da se zaveda, da je videti predobro, da bi si jo kdo upal ogovoriti in povabiti na zmenek.

''Od moških prejmem kar 95% ostudnih sporočil, ki so egoistični in mislijo, da lahko dobijo vsako žensko. Žalijo me, da sem samovšečna, pa me sploh ne poznajo''.

Ljudje, ki ji pravijo, da je videti umetno in da je obsedena s svojim videzom, je ne zmotijo. Strinja se, da je obsedena s svojim videzom in rada dela zase in svoje telo, kar pa ne pomeni, da je samovšečna. Če se želiš v svoji koži počutiti dobro, moraš za to narediti marsikaj.''Rada imam potetovirane moške, ki tudi vizualno izgledajo dobro, skrbijo zase in svojo postavo. Poleg tega ob sebi rabim nekoga, ki se z mano poveže mentalno, sva globje povezana in je moški, ki je bolj umetniške narave''.


Ima dva otroka in zanju želi le najboljše

Povedala je še, da ne bo obupala nad ljubeznijo, le najti jo mora na pravem mestu ob pravem času. Res, da je izbirčna, ampak pravi, da je tako tudi zaradi otrok. Ob sebi ne želi imeti nekoga, ki bo gledal le nase, temveč tudi na njeno družino in sprejel tako njo, kot tudi njenega moškega.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del