Quantcast
Radio1_v_zivo


IVJANINA PIKAPOLONICA SREČE
Nagrajujemo | 27. 12. 2019 9:48
Mlade družine bo Ivjana razveselila z bonom za 300 EUR
Ključne besede:     Pikapolonica    sreča    Ivjana Banić

 

Na Radiu 1 skupaj s trgovinami Pikapolonica spodbujamo nataliteto Slovencev in se skupaj veselimo naraščaja naših poslušalcev. Mlada mamica je tudi naša voditeljica Ivjana Banić, zato bo prava, da 1x na mesec, pokliče eno izmed mamic, ki so rodile v zadnjem mesecu.

 

Z njo poklepeta o veliki spremembi, ki je prišla z rojstvom otroka in o tem, kako napreduje najmlajši član družine. In ker z novim otrokom pridejo tudi novi stroški, sledi še presenečenje. Mladi družini podarimo bon za nakupe v trgovinah Pikapolonica v vrednosti kar 300€.  

 

Preko zgornje prijavnice predlagaj mlado družino, ki jo naj pokličemo, lahko pa prijaviš tudi sebe, če si v zadnjem mesecu rodila.  

 

Meseca maja, bon v vrednosti 300 EUR za nakupe v trgovinah Pikapolonica prejme mlada družina Luka Arzenška iz Radomelj.

 

 

Pripravljeni na dojenčka?

 

S PIKAPOLONICO BODO PRIPRAVE ENOSTAVNEJŠE, VI PA ZARES DOBRO PRIPRAVLJENI

 

V Pikapolonici imajo za vas prav vse, kar potrebujete za vaše najmlajše od rojstva naprej. Odlična ponudba kakovostne otroške opreme, otroških vozičkov, avtosedežev, pohištva in drugih pripomočkov za dojenčka, igrače, modna otroška oblačila, kozmetika za najmlajše in otroška hrana.

 

V pričakovanju dojenčka?

 

V Pikapolonici vam bodo pri pripravi na dojenčka z veseljem svetovali in poskrbeli, da boste zanj izbrali le najboljše in kar najbolj ustreza vašemu življenjskemu stilu. Vsak torek bodočim mamicam in mamicam z dojenčki omogočajo še posebej ugodne nakupe na izbrane skupin izdelkov. Zagotavljajo vam 10% popust tako in 3% bonus na vašo klub kartico. Klikni TUKAJ za več.  

 

Pikapolonica vas pričakuje s 35 prodajalnami po Sloveniji ter na www.pikapolonica.si.


Pravila za sodelovanje