Quantcast
Radio1_v_zivo


Bodoča MAMICA na Facebooku zaprosila za VOZIČEK in OBLAČILA: Konec zgodbe te bo PRETRESEL!
OMG/WTF | 17. 5. 2019 10:01
Primer 19-letnice pretresa Chicago
Ključne besede:     mamica    nosečnica    USA    ZDA    Chicago    žalostno    umor    detomor    neverjetno    bizarno    pretresljivo    izguba    smrt    dojenček
Žalostna zgodba 19-letne Marlen!

 

Iz Združenih držav Amerike ponovno prihaja strašna novica. Smrt 19-letnice pretresa ljudi. Marlen Ochoa-Lopec je bila noseča devet mesecev, ko je na Facebooku v skupino mamic zapisala, da bi nujno potrebovala nekaj oblačil ter otroški voziček. Povedala je, da je v finančni stiski in bi bila zato vesela, če bi ji kdo kaj lahko podaril. Na njeno prošnjo se je kmalu odzvala neka ženska, šlo naj bi za 46-letno Clariso Figueroa, ki ji je vse te stvari ponudila.


To je ženska, ki se je odločila, da ubije nedolžno dekle in ji vzame otroka!


Nesrečna Marlen je nekaj dni zatem izginila, njeno truplo pa so nedavno našli na dvorišču ženske, ki ji je ponudila pomoč. Zavito je vilo v vrečo za smeti. Ugotovili so, da je bila žrtev zadavljena, otrok pa je bil nato dobesedno izrezan iz maternice. Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi bil otrok v bolnišnici v kritičnem stanju, družina umrle pa upa, da bo okreval. Policisti so že aretirali tri ljudi.

 Policija naj bi že dlje časa neuspešno iskala pogrešano nosečnico, potem pa je znanka žrtve povedala, da je umrla z nekom govorila preko spleta. Na dan, ko je nosečnica izginila je iz stanovanja osumljencev prišel tudi klic na pomoč, sporočili so, da imajo dojenčka, ki se je rodil doma in je v zelo slabem stanju. 46-letnica je trdila, da je ona otrokova mati. A v zgodbi se stvari niso ujemale, zato je policija tudi začela zbirati podatke. Osumljenki sta se kmalu skrušili pod pritiskom in priznali, da sta zadavili žrtev. 46-letna Clarisa Figueroa naj bi dve leti nazaj izgubila svojega otroka in prav to naj bi bil razlog za okrutno dejanje. Otroka naj bi želela vzgajati kot svojega.Marlen na svoj poročni dan!Dojenček je utrpel hude možganske poškodbe in se bori za življenje!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del