Quantcast
Radio1_v_zivo


Žar legende na Radiu 1
Nagrajujemo | 22. 5. 2019 14:49
Osvoji legendarni Lidlov piknik!
Ključne besede:     Lidl    žar    piknik    Darko Klemen    Miha Brajnik    MasterChef Slovenija

Končno spet nova piknik sezona! Čas za dobro družbo, vonj po žaru in sprostitev v senci. Ampak organizacija piknika ni majhen zalogaj. Na Radiu 1 vam lahko pomagamo z namigom, da vse kar potrebujete za piknik dobite v Lidlu. Zagotovo ste opazili tudi Lidlove Žar legende. V sočni kombinaciji se kot glavni legendi predstavljata Darko Klemen, zmagovalec MasterChef Slovenija 2016 ter Miha Brajnik, mojster komedije in sočnih šal. Obe legendi v tem tednu prihajata na Radio 1 v Denis Avdić šov. Ena izmed njiju pa mogoče tudi prav k vam domov!


 
Legenda Denis Avdić je legendo Miha Brajnika izzval na prav posebno "besedno žarjenje", na "roast"! V studiu se dobita v ponedeljek zjutraj in ta "roast" se ti splača še posebej dobro poslušati. Kajti od torka do četrtka v programu predvajamo kakšen zabaven odlomek "roasta" in ob tem pokličemo enega izmed izžrebanih poslušalcev, ki bo odgovarjal na vprašanje povezano z "roastom".


 
Želiš "roast" poslušati še enkrat in si zapomniti še kakšno podrobnost, ki ti pride prav pri odgovarjanju? Ni problema, lahko si ga kar pogledaš. In sicer na naši spletni strani bomo vsak dan objavili nov "roast" ter nagradno vprašanje vezano nanj.

 

TRETJE VPRAŠANJE JE: 

Brajnik pravi, da Denis nikoli ne odneha, ker se vsako jutro pogleda v ksiht, pa je šel še vedno (Kam?)  

Dobro si oglej spodnji video, v njem je namreč odgovor. 

 

Vprašanje 3

 

Odgovor s svojimi podatki (ime, priimek, kraj) ter ključno besedo ZAR pošlji preko SMS sporočila na številko 051 300 300. 

 


DRUGO VPRAŠANJE JE BILO:

Kaj pravi Google, če googlaš Miha Brajnik?

 

Vprašanje 2
Odgovor najdeš v TEM videu.PRAVILNI ODGOVOR: scroll down

  

PRVO VPRAŠANJE JE BILO: 


Kaj je Denis Avdić zabrusil Mihu Brajniku?

 “Če nimaš v dolgih nogah, imaš pa v dolgem ******!«

 PRAVILNI ODGOVOR: jeziku

Vprašanje 1
Odgovor najdeš v TEM videu.

 

 


 
Vsak dan od torka do četrtka izžrebamo enega poslušalca, ga pokličemo v eter in mu zastavimo nagradno vprašanje. Če odgovoriš pravilno, je tvoja Lidlova piknik nagrada, prav vsi prijavljeni v tem tednu pa sodelujete v žrebanju za najbolj sočno in zvezdniško piknik nagrado te pomladi, ki jo žrebamo že v petek.


 
Nekomu izmed poslušalcev bosta namreč Radio 1 in Lidl pripravila piknik kar pri njemu doma. To bo piknik brez skrbi. Tvoja naloga bo samo izbrati 15 oseb, ki jih povabiš na zabavo. Za vse ostalo poskrbi Lidl. Kozarci, krožniki, slastne omake, pa seveda kvalitetno meso slovenskega porekla. Vse to te čaka v Lidlu in bo seveda tudi na tvojem pikniku. Še več, na obisk pride tudi eden izmed voditeljev Radia 1 in še več, za žarom pri tebi doma bo še ena Lidlova Žar legenda - zmagovalec MasterChef Slovenija 2016 Darko Klemen! To bo najbolj slasten piknik, o katerem bo govorila vsa ulica in kjer ti že sedaj zavidamo vse lajke na Facebooku!

 

Nasveti za piknik

 


 
 
Trenutek za žar legende!


Lidl Slovenija ponosno predstavlja najnovejšo ponudbo izvrstnih žar izdelkov, ki bodo navdušili s svojo svežino in bogatimi okusi. Poleg širitve ponudbe izdelkov za žar, tudi z lokalnimi izdelki, bosta za piko na i poskrbela nabrušen nož in še bolj nabrušen jezik, pripravljena na epski dvoboj. Tako bosta skupaj z nami vsemi postala pravi (žar) legendi.


Darko Klemen, prvak tekmovanja Master Chef 2016, vam bo razkril trike velikih žar legend, komik Miha Brajnik pa vas bo naučil, kako se napika, ne le ražnjiče, ampak tudi vaše prijatelje. Skupaj z Lidlom Slovenija bosta tako poskrbela, da najdete vse za popoln piknik in da bo preprosto več žara za vas.


 
Več na www.lidl.si. 
 
Pravila za sodelovanje

Pravila za sodelovanje na Facebook strani Radio 1 Nagrajuje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del