Radio1_v_zivo


OTROK je želel izstopiti iz AVTOBUSA, voznica ga je potegnila za PULOVER: Ko vidiš zakaj, ti bo JASNO!
Žalostno | 13. 5. 2019 13:34
Ljudje so jo označili za junakinjo
Ključne besede:     voznica    šofer    avtobus    šolarji    ZDA    nesreča    katastrofa    otrok    učenec    izstop    postaja    avtobusna    promet    
Rešila mu je življenje!

 

Zanimiv posnetek varnostnih kamer prihaja iz Združenih držav Amerike. Posnetek je neastal na šolskem avtobusu. Ko se v ZDA šolski avtobus zaustavi, se morajo za njim ustaviti tudi vsa vozila, prav tako tista, ki peljejo nasproti. Samo tako lahko šolarjem zagotovijo varnost pri izstopi in pri prečkanju ceste. A vsi teh pravil ne upoštevajo in to lahko jasno vidiš tudi na posnetku.

Eden izmed norih voznikov je, kljub dejstvu, da je pred njim ustavil avtobus, z vso hitrostjo zdivjal mimo. Kamera pa je posnela reakcijo voznice, ki je s svojim dejanjem verjetno rešila življenje šolarja. Želel je izstopiti iz avtobusa, a voznica je očitno do časa opazila, da mimo z veliko hitrostjo pelje voznik avtomobila. Šolarja je potegnila nazaj in šele nato je varno izstopil. Je pa voznica z gesto neodgovornemu vozniku dala jasno vedeti, da njegovo dejanje ni bilo primerno.  
Je pa marsikoga zmotilo dejstvo, da fant voznici ni rekel niti adijo, kaj šele, da bi se ji zahvalil, ker mu je dobesedno REŠILA ŽIVLJENJE!