Quantcast
Radio1_v_zivo


Lastniki restavracije najeli lepotico, da je pozirala ob njihovi hrani, a je razburila javnost: ''Sramota! Kaj ima to na sebi?!?''
Viralno | 13. 5. 2019 10:34
''Oblečena je za v nočni klub, ne pa za v restavracijo!'' so pisali ljudje pod sliko
Ključne besede:     restavracija    hrana    jedilnik    nedrček    sramota
Karylle Banez je pozirala v restavraciji in požela val kritik

Avstralska restavracija Fine and Fettle se je znašla na tapeti ogročenja potem, ko je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, s katero se je želela še dodatno promovirati in pokazati svetu svojo okusno hrano. Lastniki so bili prepričani, da so naredili dobro marketinško potezo, pa so kaj hitro spoznali, da so se ušteli.

Na Instagramu restavracije so v sklopu svoje marketinške kampanje objavili fotografijo blogerke Karylle Banez, s katero so podpisali tudi pogodbo za promoviranje jedilnika in njihove hrane.


Ljudi je zmotilo to, da je v restavraciji oblečena v nedrčku in skoraj gola

Na sliki lahko vidimo, kako lepotica Karylle sedi v restavraciji za bogato obloženo mizo, oblečena pa je le v bel top, ki precej spominja na nedrček.

''Namesto hrane najprej zagledaš njene prsi!'' so začeli pisati razočarani ljudje in dejali, da to ni primerno oglaševanje restavracije, ki je na nekem nivoju.

''To je promocija restavracije, ne pa nočnega kluba,'' so se oglasili ljudje, ki se jim zdi, da lastniki restavracije niso našli primernega načina za promoviranje. 

''Nič nimamo proti fotografiji lepega dekleta, ampak to ni prava fotografija za promoviranje restavracije'' je zapisal eden izmed mnogih razočaranih obiskovalcev restavarcije.

''To je nočni bar ali ugledna restavracija?!?''

Čeprav so lastniki restavracije mislili, da so z zapeljivim dekletom naredili dobro potezo, pa so se ušteli. Ko so prebrali več tisoč kkomentarjev ogorčenja, so se takoj odzvali in opravičili. Dejali so, da njihov namen ni bil ta, da kogarkoli užalijo, saj prisegajo na to, da je njihova restavracija na visokem nivoju in da pokažejo ljudem, da imajo okusno hrano.

''Naša hrana je odlične kakovosti in na nivoju. Enostavno radi pokažemo in promoviramo, kako se imajo ljudje v naši restavraciji in ujamemo njihove zadovljne obraze. Tako smo delili Karyllino izkušnjo po tem, ko je obiskala našo restavracijo in okušala hrano. Cenili bi, če bi najprej razmislili o svoji besedah preden jih napišete in postanete žaljivi. Hvala vam.''
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del