Quantcast
Radio1_v_zivo


Fotografirala se je pred ogledalom in ''pozabila'' skriti detajl: ''Lepa sem, a imam nekaj, zaradi česar me žalijo!''
OMG/WTF | 14. 5. 2019 8:09
Transeksualka videla, kako se norčujejo iz dekleta na avtobusu in tudi sama pokazala svojo ''moškost''
Ključne besede:     transeksualka    penis    krilo    obraz    žalitev    fotografija    telo    sprememba    spol
Pokazala svojo moškost in zaprla usta vsem, ki se delajo norca s transeksualnih oseb

27-letna Imogen Loxley je doživela neprijetno izkušnjo, ko je bila na avtobusu priča maltretiranju nekega transeksualnega dekleta, ki je nosilo oprijeto krilo in se ji je čez videl obris penisa, ljudje pa so se ji smejali in jo pripravili do tega, da se je pred vsemi čisto zlomila ter v solzah zapustila avtobus.


Imogen 4 leta nazaj kot fant in danes kot dekle

''Bila je mlajša kot jaz, stala je na avtobusu, vsa nemočna, medtem, ko so se ljudje iz nje norčevali in ji dajali grde opazke. Dejali so ji, da ji penis dobro pristoji in da naj raje odstrani lasuljo. Zabavali so se, ona pa je trpela. To me je močno prizadelo in razjezilo,'' je povedala Imogen, ki se je ob tem dogodku spomnila, kako je bilo njej, ko je bila še na začetku transformacije in čez kaj vse je morala iti. Ni ji bilo lahko, zato je točno vedela, kaj je preživljala punca na avtobusu. 


Pokazala svoj penis in zaprla usta vsem, ki žalijo transeksualne osebe


Imogen, ki je bila nekoč tudi sama moški pravi, da ne prenese nasilja nad ljudmi, ki so drugačni, zato se je odločila, da stopi v bran dekletu na avtobusu ter tudi ostalim transeksualnim osebam in objavi sliko s sledečim zapisom:

''Vsem transeksualnim osebam, ki so jih kadarkoli maltretirali, s to sliko sporočam, da so prelepe in spoštovanja vredne osebe. Si človek, kot vsi ostali in se ne potrebuješ dokazovati nikomur ali na kakršenkoli način impresionirati druge, po možnosti ljudi, ki so ti popolni neznanci. Pomembno je, da se počutiš v svoji koži dobro, si srečen in se sprejemaš takšnega kot si. S to fotografijo bi rada vsem pokazala, kakšna sem jaz in predvsem, da sem to jaz! Morda sem navzven videti kot prelepa ženska, a imam spodaj isto ''stvar'' kot to dekle''.Imogen se je rodila kot fant, a je že od malih nog čutila, da je drugačna in se v svoji koži ni nikoli počutila dobro. Ko je bila dovolj odrasla, da je vedela, česa v resnici želi, je spremenila spol. Pri 23-ih letih je začela jemati hormone, si povečala prsi, pustila rasti lase in začela s terapijo, ki jo je počasi spremenila v žensko. Pravi pa, da se mora še vedno redno briti po obrazu, kar pa je niti ne moti. Danes se v svoji koži počuti odlično, ženstveno in predvsem srečno. To, da se je spremenila v žensko, ni nikoli obžalovala in pravi, da je bila to ena izmed najboljših odločitev v njenem življenju, pa čeprav ni bila najlažja.Povedala je, da ima to srečo, da ji družina in prijatelji stojijo ob strani ter jo vidijo kot prelepo dekle.