Quantcast
Radio1_v_zivo


Deklica ostala brez mamice. Ob tem, kar je storil njen očka, se ti bo naježila koža
WOW | 9. 5. 2019 2:59
Želel je, da hčerka ne bi nikoli pozabila svoje mame
Ključne besede:     smrt    očka    mamica    fotografija    deklica    rak

Ben in Ali Nunery sta se poročila leta 2009 in kot vsi mladoporočenci, sta ta srečni dan ovekovečila s fotografiranjem.

Slike sta posnela v njunem novem domu in mu želela dati prav poseben pečat, ki ju bo vedno spominjal na ta dogodek - na poroko in na njun prvi skupni dom.

Ker pa nesreča nikoli ne počiva, njuna sreča ni trajala dolgo. Ali je zbolela za rakom leta in kasneje tudi umrla, za sabo pa je tako pustila zlomljenega moža ter njuno malo hčerko Olivio. Dve leti kasneje se je Ben odločil, da bo hišo prodal in se skupaj z Olivo preselil drugam.

 

Preden sta se odselila, pa je Ben želel storiti še nekaj. Skupaj s hčerko se je odločil narediti fotografije, ki so bile enake tistim, ki sta jih skupaj s pokojno ženo posnela na poročni dan.

S tem je želel narediti še zadnji spomin na mamo in srečne skupne dni v tem domu.

  

Poročna slika iz leta 2009: Na levi strani je Ben s pokojno ženo Ali in na desni s hčerko Olivio.

 

 

Ben je želel, da bodo fotografije malo Olivio vedno spominjale na njeno otroštvo, ki ga je kratek čas preživela v tej hiši, ko so začenjali skupno življenje. Hkrati pa je želel, da vidi kako podobna je bila svoji mami.

 

 

 

Ben: ''V tej hiši smo preživeli najlepše trenutke najinih življenj, zato sem želel, da jih za vedno ujamem na fotografije.''

 

 

 

 

Mala Olivia je med fotografiranjem našla kodralnik, s katerim so na poročni dan njeni mami uredili pričesko. Benu je postalo toplo pri srcu, ko je videl prizor, ki ga je spomnil na poročni dan. 

 

 

Pri fotografiranju je Benu pomagala Alina starejša sestra Melanie. Na stopnicah sta posnela fotografijo, ki je spominjala na tisto iz poročnega dne. Takrat je on čakal ženo, sedaj pa je hčerka čakala njega.

 

 

 

Stekleni angelček, ki ga je Olivia poimenovala ''mami.''

 

 

 

Med fotografiranjem pa se je pripetilo še nekaj nenavadnega. Olivia je našla belo perje. Olivina teta Melania verjame, da je to znak, ki ji ga je iz nebes poslala njena mama.

 

 

Ben je hčerki zaigral pesem Stevieja Wonderja, ki so ga igrali na njuni poroki.

 

 

Ben je želel z vsemi temi fotografijami ljudem pokazati, da kljub temu da je izgubil ženo, ima v življenju še vedno nekaj, kar mu pomeni največ - hčerko Olivio, ki je bila sad njune velike ljubezni.

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del