Quantcast
Radio1_v_zivo


Nihče ni opazil, kaj se dogaja na sliki, dokler ni prebral TEKSTA POD NJO: ''Je to šala?!''
WOW | 10. 5. 2019 6:47
Pri komaj 40-ih ima že kar tri vnukinje
Ključne besede:     seksi    babica    vnukinje    vroče    mladost    alice    joga    fitnes    videz
Alice rada svoj čas preživlja s svojimi vnukinjami

Alice Vasquez trdi, da je najbolj seksi babica na svetu in s tem se strinja večina, ko si ogleda njene zapeljive fotografije, na katerih pa je videti bolje, kot marsikatera 20-letnica.''Med igro z vnukinjami''
je zapisala in zmedla številne ljudi, ko so si ogledovali njeno zapeljivo fotografijo, kjer pa nikakor ni videti kot babica. Marsikdo je mislil, da gre za šalo, a so kasneje spoznali, da je vse res in da je na sliki dejansko babica.Učiteljica joge in fitnes inštruktorica je svojo prvo hčerko Kaylo rodila pri 16-ih, kasneje pa je na svet spravila še sina Michaela, ki danes šteje 20 let. Hči Kayla ima dve hčerki, sin pa je predkratim postal očka deklici, zato se Alice lahko pri svojih rosnih 40-ih pohvali s kar tremi vnukinjami.
''Moja mladost je bila divja in postati mama pri 16-ih ni bilo lahko. Nisem imela časa zase in ves čas sem bila v pogonu za preživetje,'' pravi Alice, ki je morala zgodaj odrasti in h kruhu spraviti tako sebe, kot svojo hčerko, kasneje pa še sina. 


Obožuje, ko lahko svoj prosti čas posveti vnukinjam

''Ne počutim se kot babica, saj za svoj videz redno skrbim ter delam na tem, da sem videti čimbolj mladostno,'' je priznala seksi babica, ki svoje slike redno objavlja tudi na Instagramu z namenom, da ženskam pokaže, da leta ne smejo biti ovira, če želiš izgledati zapeljivo in se v svoji koži počutiti mladostno. 


Alice z najstarejšo vnukinjo

Brez sramu pa tudi prizna, da je podlegla že kar nekaj lepotnim operacijam, za katere je zapravila vrtoglavo številko, in sicer okoli 60.000 dolarjev. 

''Marsikdo si predstavlja babico, ki doma sedi na gugalniku in plete ali pa ves dan vrtnari. Jaz sem drugačna, živim mladostno in tako mi paše,'' je še dodala in dejala, da je prednost mladih mamic v tem, da otroci hitro odrastejo, one pa so potem še vedno dovolj mlade, da uživajo življenje s polno paro, se zabavajo in tudi žurajo.  


Alice s hčerko Kaylo (na levi)

Vsak petek gre v klub, kjer se sprosti ob dobri glasbi in druženju s prijatelji. Pravi, da v mladosti ni uživala, zato ji njeni otroci ne zamerijo, če si kdaj privošči malce sprostitve. Svoj prosti čas pa zelo rada preživi tudi z vnukinjami, jih odpelje na plažo, z njimi gleda risanke in počne vse, kar počnejo ostale babice. ''Skoraj nihče mi ne verjame, da sem babica in da že imam dva odrasla otroka. Zavedam se, da sem seksi in za svoja leta videti odlično. Tudi počutim se tako in sem srečna''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del