Quantcast
Radio1_v_zivo


Se spomniš fatalne blondinke iz Top Guna? Po 33 letih je NEPREPOZNAVNA!
Svet slavnih | 24. 4. 2019 9:25
Kelly McGillis je danes stara 61 let, ima kratke sive lase in se je povsem umaknila z oči javnosti
Ključne besede:     Kelly McGillis    Top Gun    Tom Cruise
Maverick (Tom Cruise) in Charlie (Kelly McGillis) sta veljala za enega najlepših filmskih ljubezenskih parov.

Le kdo se ne spomni kultnega filma Top Gun, ki si ga še danes rado ogleda staro in mlado. Posnet je bil leta 1986, govori pa se, da se obeta tudi nadaljevanje te klasike, v kateri je v glavni vlogi pilota Mavericka blestel Tom Cruise (56), ki si je prav s tem filmom zagotovil status zvezdnika prve lige.

 

 

 

A tega ne bi mogli reči za njegovo soigralko Kelly McGillis, ki je v filmu igrala inštruktorico letenja, Charlie. McGillisovo je film izstrelil v zvezdniško orbito, kjer je predstavljala sinonim za seksapil. Moški po vsem svetu so vzdihovali nad njenimi blond kodri, velikimi očmi in sočnimi ustnicami. Danes je Kelly stara 61 in je praktično neprepoznavna.

 

  

Leta 1982 je bila Kelly posiljena na svojem domu, zaradi česar je zapadla v droge, težave pa je imela tudi s paničnimi napadi. Poročena je bila dvakrat, v zakonih pa sta se ji rodila dva otroka. Leta 2009 je javno priznala, da jo zanimajo ženske, potem pa se je popolnoma umaknila z oči javnosti. Danes živi mirno življenje, na družbenih omrežjih pa je aktivna le takrat, ko kritizira politiko Donalda Trumpa. V nadaljevanju Top Guna naj ne bi igrala.