Quantcast
Radio1_v_zivo


Denis, Anja in Miha ZBUDILI REVNEGA MILIJONARJA (ob 5:00!), njegova REAKCIJA te bo NASMEJALA!
Denis Avdić Show | 18. 4. 2019 7:22
Ni bil preveč NAVDUŠEN!
Ključne besede:     Denis    Avdić    Show    DAS    Anja    Ramšak    Miha    Deželak    Radio 1    praznuje    12    let    revni    milijonar    klic    jutro
PRAZNUJEMO 12 let delovanja!

RADIO 1 danes praznuje že 12 let svojega delovanja, z oddajanjem smo štartali 18. aprila 2007. Leta hitro minevajo, v tem času pa smo se ogromno naučili, skupaj smo doživeli veliko lepega. Nabralo se je veliko lepih spominov, ki smo jih skozi vsa ta leta doživljali skupaj s poslušalci. 


''Največja nagrada je to, da se z nami zbuja kar četrt milijona poslušalcev!''
 pravi jutranja ekipa, ki poskrbi, da se dan začne z dobro voljo, pravo energijo in z nasmehom na obrazu.


Denis, Anja in Miha
so se tako že ob petih zjutraj spraševali, če naš direktor, REVNI MILIJONAR sploh ve, da danes praznujemo, in če nam pripravlja kakšno presenečenje. Anja je, seveda bolj v hecu kot pa zares predlagala, da ga pokličejo, Denis pa je bil takoj za. Nekaj časa je trajalo, da se je oglasil, nato pa ni bil najbolj dobre volje. Denis je bil seveda popolnoma tiho, ves pogovor je moral prevzeti Miha Deželak.


Leo: "Daj mi Anjo na telefon. Kdo se je tega spomnil?"
Smo pa v tem času skupaj z VAMI, dragi poslušalci, spisali že kar nekaj res čudovitih zgodb. Od številnih dobrodelnih akcij, do nagrad za zveste poslušalce, pa tja do zabavnih posnetkov z zanimivimi gosti, ki so popestrili dogajanje v našem studiu. 


Vse skupaj se je začelo z Ivjano Banić in Boštjanom Romihom, ki sta prevzela jutranji termin in se zbujala s poslušalci. To je bilo leta 2007:
Leta 2011 se je jutranji šov preimenoval v Denis Avdić Show in glavno vlogo je seveda prevzel nihče drug, kot vedno bolj priljubljen radijski voditelj Denis Avdić, ki na stolčku jutranje oddaje kraljuje še danes. Več o začetkih ŠOVA in o praznovanju ob OSMI obletnici, ki smo ga imeli v januarju, si lahko prebereš na TEJ POVEZAVI! 
Od takrat dalje je šlo samo navzgor. Oddaja je postala prepoznavna po vsej Sloveniji, kaj kmalu smo pridobili tudi naziv najbolj poslušane radijske postaje v Sloveniji, ta naziv se nas drži še danes. Od leta 2011 pa do danes smo se lotili tudi dobrodelnih dogodkov, vsako leto tako organiziramo DVA ogromna projekta, s katerima zbiramo denar za socialno ogrožene ljudi v Sloveniji. Eden od teh dogodkov je AKCIJA DEŽELAK = JUNAK, v kateri smo do sedaj na morje peljali že več kot 1000 otrok. UTRINKE iz prejšnega leta si lahko ogledaš na NA TEJ POVEZAVI, zaključek lanskoletne akcije pa v spodnjem videu.
Druga AKCIJA, s katero poskrbimo, da smo v veselem DECEMBRU veseli vsi, tudi tisti, ki so se zaradi različnih razlogov znašli v težkih življenskih situacijah pa je akcija 28-URNI DOBRODELNI MARATON. V decembru 2018 smo z akcijo zbrali več kot 300 tisoč evrov in tako polepšali življenja mnogih. 
No, poleg dobrodelnih akcij pa v prvi vrsti skrbimo za to, da se vsak dan v naši družbi nasmeji ČIM VEČ LJUDI. Pripravljamo različne vsebine, ki so aktualne, v studio pa povabimo različne goste, s katerimi pripravljamo presenečenja za vse vas, dragi poslušalci. Eden izmed najbolj ogledanih videov na našem YOUTUBE kanalu je tako posnetek talentiranega Klemena Slakonje, ki je ZDRUŽIL 10 slovenskih pesmi in tako ustvaril pravi hit. Na Youtubu ima tako posnetek več kot 1,500,000 ogledov. Za vse te uspešne zgodbe pa se moramo zahvaliti prav VAM, dragi poslušalci, ki nas spremljate v dobrem in slabem. Vedno ste z nami, nam pošiljate podporna sporočila, mnogi nas presenetite tudi s svojim dobrodelnim prispevkom in nas prepričate, da obstajajo dobri ljudje in da smo skupaj res lahko močni. Dva poslušalca, MLADOPOROČENCA, sta nam tako po že zaključeni akciji Deželak = Junak v studio prinesla več kot 500 evrov, ki sta jih na svoji poroki zbrala prav za to dobrodelno akcijo

Na dobrodelni maraton pa je prišel fant po imenu Žan Hrestak, ki je na naši spletni strani našel načrt za 52-tedenski varčevalni izziv, pričel je z zbiranjem denarja, da bo lahko potem odšel na dopust, DECEMBRA pa se je odločil, da PRIHRANJEN DENAR, in sicer kar 1.378 € podari v sklad 28-urnega dobrodelnega maratona.


Zato vam vsem ob tej 12-obletnici POŠILJAMO EN VELIK OBJEM in se vam zahvaljujemo, da ste z nami že tako dolgo. Hkrati pa upamo, da boste z nami še naprej, da se bomo še naprej srečevali na raznih dogodkih, da bomo še naprej točili solze smeha, pa tudi solze veselja ob lepih dogodkih. ČE IMAŠ KAKŠNO LEPO VOŠČILO, ki nam ga želiš nameniti, pa ga bomo ZELO VESELI! HVALA!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del