Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKI razkrili seznam PETIH nenavadnih stvari, ob katerih postanejo POTREBNI!
Ljubezen & seks | 17. 4. 2019 12:17
Ojooj, si lahko predstavljaš?
Ključne besede:     moški    ženske    stvari    potreba    neverjetno    erekcija    penis    zabava    smeh    očala    inteligenca
Si se že kdaj znašel v nerodni situaciji zaradi katere od teh stvari?

 

Si vedel, da so lahko popolnoma nenavadne stvari tiste, ki moške naredijo »pohotne« in povzročijo, da jih njihov prijateljček izda? Mi nismo, dokler nismo našli na spletu seznam stvari, ki so popolnoma običajne, a lahko moškega zelo vzburijo. Se strinjaš, bi še katero dodal?

1. ČRTE OD SONČENJA

Moške naj bi menda zelo vzburilo to, da imajo nekatere ženske črte od sončenja. Že na splošno naj bi bilo znano, da so zagoreli ljudje bolj privlačni, a če imaš še svetlejše predele, ki so nastali od sončenja v kopalkah, potem bo tvoj dragi zagotovo začutil potrebo, da se malo stisneta.

 

2. OČALA

Dekleta z očali izgledajo bolj akademska in seveda bolj izobražena. Če pa smo popolnoma iskreni, očala so definitivno zanimiv dodatek na obrazu in nič čudnega ni, da moški ob dekletih z očali postanejo nekoliko "nervozni". 

 

3. DOBRA SLOVNICA

Fantje so sicer priznali, da s to izjavo nočejo biti neki slovnični eksperti, a mnoge privlači to, da punca zna PRAVILNO uporabljati slovnico. »Všeč mi je, nekako me vzburi, če dekle ve, kako pravilno uporabljati predloge s/z ali pa katerokoli drugo slovnično stvar. Mislim, da to dokazuje tudi, da je precej razgledana!«

 

4. BOŽANJE NJEGOVEGA HRBTA

Izgleda povsem nedolžno dejanje naklonjenosti, a pri moških vzbuja nekaj več. Če dekle fanta boža po hrbtu, potem ta postane vzburjen in kaj hitro se zna zgoditi, da se nežno božanje spremeni v divji seks.

 

5. STRAH

Ja, erekcija zaradi strahu dejansko obstaja. Pravzaprav je telo takrat, ko te je strah, v podobnem stanju kot takrat, ko imaš erekcijo. Dihaš počasneje in bolj globoko, krvni pritisk se ti poviša. Pravzaprav te je strah, moško telo pa to dojema, da je mogoče le pohoten.   

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del