Quantcast
Radio1_v_zivo


Radio 1 nagrajuje
Nagrajujemo | 26. 4. 2019 11:10
Skupaj z Merkurjem te bomo pripravili na dolgo vroče poletje s klimo Gree
Ključne besede:     Merkur    klima

 

Prihajajo dolgi vroči dnevi. In ni lepšega, ko si dom lahko ohladiš kot sam želiš. Pri tem pa seveda pomaga dobra klima. Sedaj je lahko tvoja, saj ti jo podari Merkur. In to z montažo!


Kako sodeluješ?

Prijavi se preko zgornje prijavnice. V petek, 3. 5. 2019 bomo izmed vseh prijavljenih izžrebali enega srečneža/ico, ki bo prejel/a klimatsko napravo Gree z montažo, za katero bodo poskrbeli Merkurjevi mojstri.

 

 

MERKUR - Pripravljeni na poletje!

 

Še malo pa bomo uživali v majskih temperaturah in čudoviti naravi. Da bo poletje res nepozabno, so se v Merkurju na sezono dobro pripravili.

 

Za balkon v trendu so poskrbeli z več kot 290-imi sadikami različnega cvetja, za zdrave, domače pridelke pa z raznovrstno ponudbo zelenjavnih sadik, cepljenih paradižnikov in paprik, zelišč in začimb.

 

Poleg izdelkov, ki jih vsi želimo imeti na svojem vrtu - bazenov, žarov in vrtnega pohištva, so trgovski centri polni šotorov in opreme za kampiranje, ki nam prav pride na dopustu. Oboje se med sabo dopolnjuje, saj je lahko naša plaža tudi zelenica doma in naše morje bazen poln vode na domačem vrtu. Najbolj 'in' so bazeni družinske velikosti, v katerih bodo najbolj uživali otroci. Za sproščeno opazovanje vragolij v vodi poskrbite z novo vrtnih garnituro, za senco nad glavo pa s senčnikom. Ne spreglejte napihljivih blazin, dodatkov za bazene in kampiranje, športnih rekvizitov, hladilnih torb, plažnih ležalk, brisač ter izdelkov akustike in gospodinjstva.

 

Sredi poletja nas visoke temperature že motijo in prav zaželimo si prijetno osvežujočega zraka iz klime. Bodite pravočasni in že zdaj pridobite ugodno ponudbo za klimo z montažo. V Merkurju vam ponujajo prav to! Kliknite na www.merkur.si/klime in z nevzdržno vročino opravite enkrat za vselej.

 

Naredite si poletje po svojem okusu. Zavihajte rokave in hop v MERKUR. Predtem si celotno ponudbo, koristne nasvete in informacije oglejte na https://www.merkur.si/pripravljeni-na-poletje.

 

Več na www.merkur.si.

 

Pravila za sodelovanje