Quantcast
Radio1_v_zivo


(IZPOVED) "Moja žena me ne privlači več. Shujšati bi morala vsaj 10 kilogramov!"
Ljubezen & seks | 15. 4. 2019 10:58
Obupan poslušalec se sprašuje, kako prepričati ženo, da bi izgubila odvečne kilograme
Ključne besede:     kilogrami    hujšanje    seks    moški    ženske    partner    mož    žena    fitnes    joga
Ko te partner ne privlači več ...

Ko začnemo partnersko zvezo, je kemija med partnerjema vedno zelo močna. A kaj narediti, če skozi čas ugotovimo, da nas partner ne privlači več, saj je v teh letih pridobil kar nekaj odvečnih kilogramov, slednje pa vpliva na spolno življenje. Mu to povedati?

S takšnim problemom se sooča poslušalec, ki je zaradi narave te težave želel ostati anonimen. To je njegovo pismo.


Z ženo sva skupaj že 9 let, poročena pa sva 6 let. V zakonu sta se nama rodili dve krasni deklici, najstarejša je stara 5, najmlajša pa bo decembra dopolnila 2 leti. Oba sva zaposlena in načeloma brez problemov shajamo skozi mesec. Vsak bi na tem mestu rekel, da imam pravzaprav povsem normalno in prijetno življenje, saj mi nič ne manjka, pa vendar ...


Ko sem spoznal svojo ženo 9 let nazaj, je bila res prava bomba - seksi, dolgonoga lepotička, ki je obračala glave kamorkoli je prišla. Še moji prijatelji so mi zavidali, ko so videli, kakšno dobro bejbo sem ujel. Bila je zelo aktivna, veliko je športala, hodila na fitnes in jogo. To me je zelo veselilo, saj sem tudi sam zelo aktiven in že več kot 10 let redno hodim na fitnes, kjer dvigujem uteži in skrbim za to, da je moje telo fit in ne pretirano zamaščeno.

 


Takšna je bila tudi moja žena. Vedno je veliko dala na to, da je njeno telo vedno pripravljeno na poletje in bikinke. Potem pa se je to kar naenkrat spremenilo. Natančneje z rojstvom najine najmlajše hčerke. Po prvem porodu je zelo hitro izgubila odvečne kilograme in prišla nazaj na predporodno težo, tudi njene prsi so ostale večje, česar sem se kot moški jasno zelo razveselil. Po rojstvu druge hčerke pa ji očitno ni več mar, kako izgleda, saj ima tudi po dveh letih še vedno vsaj 15 kilogramov viška. Ti odvečni kilogrami so se ji seveda obesili na njeno rit, stegna in trebuh, kar pa izgleda vse manj kot seksi.


Ona pravi, da si je takšna všeč in se ima rada, čeprav ima toliko kilogramov preveč, jaz pa kot aktiven moški kot sem, tega preprosto ne morem razumeti. Dodatni kilogrami vplivajo tudi na najin seks, ki je bil včasih vrhunski, zdaj pa se sam težko spravim k posteljnim aktivnostim, ker me motita njen trebuh in res preveč zamaščena stegna. Me je sram priznati, ampak res me ne privlači več, kot me je včasih. Še moji prijatelji so opazili, da se je zredila in me sprašujejo, kaj je narobe. Poskusil sem se z njo pogovoriti o tem, ampak mi zatrjuje, da takšna pač je in me sprašuje, zakaj preprosto ne morem sprejeti njenih oblin.


Ampak zame to niso obline. Zame je na primer ženska z oblinami Jennifer Lopez, moja žena pa niti slučajno ne izgleda tako kot J-Lo. Rekla mi je tudi, da ob dveh otrocih in naporni službi ne najde več toliko časa, da bi hodila v fitnes ali jogo in tisti čas raje preživlja s svojo družino. Tega ne razumem. Jaz vedno najdem čas za šport, na fitnes grem 5x na teden po službi in mi je to rutina že mnogo let. Tudi moje sodelavke, ki so prav tako že mame, skrbijo za svojo postavo in se niso tako zapustile, pa imajo dva ali celo tri otroke.

 Včasih je gledala na to, kaj da v usta, sedaj pa jo opazim, kako večkrat poseže po čokoladi in sladkarijah, pa tudi sicer se mi zdi, da poje več kot jaz. Sicer se doma trudimo, da bi jedli čim bolj zdravo in tudi na jedilniku imamo pogosto veliko sveže zelenjave in sadja. Ampak ob večerih, ko hčerki zaspita, moja žena iz omaric privleče čokolado, sladoled in čips in reče, da je to za njeno dušo. 


Ne vem več, kako naj ji na lep način dopovem, da me vse manj privlači. In potem se ženske sprašujejo, zakaj jih moški varajo. Ne me narobe razumeti, svoje žene nisem prevaral, ne bom pa trdil, da me niso druga, bolj postavna ženska telesa že postavila pred veliko skušnjavo ...


Predlagal sem ji, da bi enkrat tedensko šla z mano na fitnes, za takrat pa bi otroke dala v varstvo k njeni mami, pa pravi, da sem čuden in je potem užaljena. Tako daleč sva že prišla, da med seksom kar sam ugasnem luč, ker ko vidim tista tresoča stegna, me vse mine. Ne vem več, kaj naj naredim, bojim se, da bi naredil kakšno nepopravljivo neumnost. Kaj bi mu svetoval ti? Zaupaj nam v komentar pod Facebook objavo. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del