Quantcast
Radio1_v_zivo


Ne boš verjela, KDAJ je najbolje začeti s TRAJNO DEPILACIJO!
Oglas | 12. 4. 2019 8:32
Kdaj je najbolje začeti s trajno depilacijo?
Ključne besede:     depilacija    odstranjevanje dlak    fotoepilacija    brazilska depilacija    IPL    laserska depilacija    darilni bon    moška depilacija    število obiskov depilacije

Trajna laserska depilacija se je včasih lahko izvajala samo v jesensko-zimskem času. Tehnologija je izredno napredovala, zato je zdaj najboljši čas za začetek tretmajev trajne depilacije…

 

Kdaj je dejansko najprimernejši čas za začetek tretmajev trajne depilacije - fotoepilacije?

 

Po navadi v jesensko-zimskem času malo pozabimo na gladko kožo, saj skoraj da ne kažemo gole kože. Kdo pa ve, kaj se skriva za dolgimi hlačami razen nas samih in nam najbližjih? Jesen je bila včasih najboljši in edini čas za začetek z lasersko depilacijo. Pa vendar se je v tem času veliko spremenilo. Med drugim se je razvila Sun&Safe tehnologija, pri kateri skoraj da ni omejitev glede izpostavljanja soncu. Kdaj je torej najboljši čas za odločitev za trajno depilacijo? Odgovor je KADARKOLI.

 

Nomasvello trajna depilacija

 

Kako se odloča večina?

 

Ko izza oblakov pokukajo prvi topli sončni žarki in pokažemo malo več kože, se po navadi spomnimo, da mogoče ne bi bilo slabo, če bi to nadlogo, ki jo kličemo poraščenost, začeli reševati. Saj želite do začetka poletja že imeti gladko kožo brez vnetij, vraščenih dlačic in rdečice? Pa je prepozno začeti z laserskim odstranjevanjem dlačic zdaj? Nikakor ne. Aparati z naprednejšo Nomasvello tehnologijo dajejo rezultate že po prvem obisku, saj že 10 do 14 dni po prvem obisku izpade 60 do 80% dlačic. Tiste dlačice, ki zrastejo nazaj, so svetlejše, tanjše, mehkejše in počasneje rastejo. Z vsakim obiskom je teh dlačic manj, dlačice pa se prenehajo vraščati. Koža se obnovi in zelo kmalu lahko začnete uživati v zasluženo gladki koži.

 

Nomasvello brezplačni poskusni tretma

 

Kako začeti s fotoepilacijo – trajno depilacijo?

 

Priporočamo, da si najprej rezervirate BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA, kjer prejmete podrobno razlago celotnega postopka. To lahko storite v kateremkoli izmed 13-ih Nomasvello specializiranih centrov. Prvi korak je pogovor s stranko, kjer se na podlagi izpolnjenega vprašalnika oceni ustreznost tretmaja. Obenem se opredelijo predeli za tretma, fototip kože in barva, gostota ter debelina dlačic. Tako se določijo optimalne nastavitve za izvedbo tretmaja individualno za vsakega posameznika. Vedno preverimo zdravstveno stanje posamezne stranke in morebitne kontraindikacije. Na koncu brezplačnega poskusnega tretmaja se izvede test na manjšem delu želenega predela za ugotavljanje odzivnosti in preverjanje prisotnosti morebitnih alergij.

 

 

Priprave na fotoepilacijo

 

Kako se pripravite na tretma fotoepilacije in kakšna je nega po samem tretmaju?

 

Priporočamo sledeče:

 

  • Pred tretmajem ne uživajte zdravil, ki so občutljiva na svetlobo (fotosenzitivna). V kolikor uživate kakšna zdravila, za katera niste prepričani, kakšna so, o tem lahko povprašate v kateremkoli izmed specializiranih Nomasvello centrov.

  • Ne glede na to, kako zelo je tehnologija napredovala, se je še vedno obvezno izogibati izpostavljanju soncu in UV žarkom pred in po tretmaju – vsaj 48 ur. Odsvetovane so tudi porjavitvene kreme vsaj 14 dni pred tretmajem.

  • Najboljša podlaga za tretma je čista koža brez krem, dezodorantov in ličil.

  • Ne uporabljajte kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo alkohol.

  • Pred tretmajem ne voskamo ali pulimo dlačic vsaj 3 tedne. Dlačice lahko brijemo, vendar tudi tega ne počnemo tik pred tretmajem.

  • Na dan tremaja odsvetujemo vse vsakodnevne izvire toplote, kot so vroča prha, plavanje v termalni vodi, športne aktivnosti, savne in podobno.

  • Kožo je potrebno negovati s kremo po depilaciji.

Naslednjič si lahko preberete o posebni kremi za kožo po depilaciji, kakšna je idealna dolžina dlačic, kako odstranjujemo dlačice med tretmaji in ostale nasvete, s katerimi bo vaša koža do poletja zavidanja vredna.

 

V kolikor ne želite čakati na naslednji prispevek, lahko takoj rezervirate termin za BREZPLAČNI POSKUSNI TRETMA in izveste odgovore na vsa vaša vprašanja.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del