Radio1_v_zivo


RECI HVALA Z DEICHMANNOM
Nagrajujemo | 12. 4. 2019 15:14
Zahvali se in podari Deichmannovo obutev
Ključne besede:     Deichmann    čevlji    obutev    hvala

 

Hvala! Zelo preprosta in kratka beseda z velikim pomenom.


Še znamo biti hvaležni, ali to zaradi vse hitrejšega tempa v življenju, jemljemo kot samoumevno? Kateri osebi v tvojem življenju bi se rad-a zahvalil-a? Kateri osebi si se pozabil-a zahvaliti? Kateri osebi se nisi mogel/mogla dovolj zahvaliti?


 
Zdaj to lahko narediš javno preko Radia 1 in za povrh vsega mu/ji podariš … neeeee rože, čokolado ali steklenico … Podariš lahko nekaj res uporabnega in še modnega povrhu:  Deichmannovo obutev po izbiri!

 

Vse kar moraš narediti je, da v zgornjo prijavnico napišeš komu in zakaj se želiš zahvaliti.

Za tvoj iskreni »hvala«, pa bo Deichmann nagradil tudi tebe. Skupaj širimo pozitivo!

 

Zakaj?

 

Ker bi se Radio 1 in Deichmann rada zahvalila svojim kupcem/prijateljem za izkazano zaupanje in zvestobo!  Tako preprosto je to!

 

 

V Deichmannu obožujemo čevlje in vam nudimo kvalitetno in modno obutev po ugodnih cenah že v kar 24 trgovinah po celi Sloveniji. Ne pazimo samo na izjemno razmerje med ceno in storitvijo, temveč skušamo prav tako slediti aktualnim modnim trendom.

 

Naše moderne trgovine nudijo elegantne in kakovostne čevlje znamke 5th Avenue, aktualno kolekcijo za mlade Graceland, športne copate znamke Victory, pa tudi obutev priznanih blagovnih znamk Adidas, Nike, Puma, Fila. Pri nas tako najdete vse od salonarjev in sandalbalerinksandal s peto do gležnjarjevnizkih škornjevmokasinksupergvisokih škornjevchelsea in oxford modelov ter copat, njihovih različnih modelov in blagovnih znamk, ki so na voljo v naših trgovinah.

 

V naši bogati ponudbi boste zagotovo našli ugodno obutev za celo družino.

 

Našo kolekcijo si lahko ogledate na www.deichmann.com.

 

Sledite nam:

 

Pravila za sodelovanje