Quantcast
Radio1_v_zivo


RADIO 1 IN NOVA KBM PLAČATA TVOJ OBROK KREDITA
Nagrajujemo | 5. 4. 2019 22:43
Sodeluj in morda prav tebi plačamo obrok kredita
Ključne besede:     NKBM    kredit
Preko spodnje prijavnice se prijavi v nagradno igro ter na obveščanje Nove KBM, da me kontaktira glede nagradne igre in predstavitve Kredita Naprej in stanovanjskega kredita.

 

Naj bo še tako ugoden, odplačat ga je treba. Obroki so visoki, plače pa ...  No, mi imamo program in človeka, ki te bo rešil iz zagate! Na matematiko se ni nikoli preveč spoznal, ampak, ko pride do plačila obroka kredita, pa mu ni para …

Denis Avdić: »Gospa, a lahko plačam tale kredit? Za Jožeta ja …. Evo …. Urejeno!«

 

Kaj pa ti? Imaš kredit?

 

Preko zgornje prijavnice nam pošlji podatke o svojem kreditu ter zgodbo, zakaj imaš kredit. Kmalu te lahko pokliče Denis in zaslišal boš: Obrok kredita ti plačamo skupaj z Novo KBM!

 

Vsak dan akcije izžrebamo eno izmed prijavljenih zgodb. Zato ne odlašaj in sodeluj, saj boš lahko bližje svojim sanjam!

 

 

Nova KBM je z več kot 800 bančnimi točkami najbolj dostopna banka v državi. V lastni mreži ima banka okoli 52 poslovalnic, v sodelovanju s strateškim partnerjem Pošto Slovenije pa strankam omogoča opravljanje finančnih storitev še na več kot 330 poštah, v partnerstvu z banko SKB pa še poslovanje na več kot 300 bankomatih. V zadnjih letih so v Novi KBM uspešno vzpostavili tudi model specializiranih bančnih okenc (SBO) na poštah, kjer sta strankam na voljo bančnik in širši nabor bančnih storitev. Trenutno je v mreži že 11 SBO-jev in širitev teh načrtujejo tudi v bodoče.

 

Nova KBM ima v svoji ponudbi zelo široko paleto bančno-finančnih storitev. Bančna paketa Komplet in Premium vsebujeta tiste storitve, ki jih dnevno najbolj pogosto uporabljajo in sta pri strankah zelo priljubljena. Na področju kreditne ponudbe pa sta kredit Naprej in stanovanjski kredit zelo zaželena, saj v Novi KBM kolikor kredita odobrijo, toliko ga tudi izplačajo. Brez skritih stroškov.


Več na https://www.nkbm.si/.

 

Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del