Quantcast
Radio1_v_zivo


Moški je na BRUTALEN NAČIN razkril, zakaj NE bo NIKOLI šel na zmenke s SAMSKIMI MAMAMI!
Ljubezen in odnosi | 3. 4. 2019 10:02
Richard Cooper pravi, da je nevarno hoditi na zmenke s samskimi mamami
Ključne besede:     razmerje    zveza    moški    ženske    otroci    poroka    denar    razlogi    nevarnost    
Moški je brez zadržkov razkril, zakaj ne bi nikoli hodil na zmenke s samskimi mamami!

 

Na tem svetu obstaja vsaj en moški, ki ne mara hoditi ven z ženskami, ki že imajo otroka in so samske. Sicer je tudi sam oče enega otroka, sedaj pa je pripravil seznam razlogov, zaradi katerih se sam osebno izogiba žensk. Na splošno jih je opredelil kot ženske z uničenimi telesi, njihov otrok pa je kot nekdo, ki »požre« dvoj denar in uniči tvoje sanje. Povedal je tudi, da je hodil z mamo dveh fantkov, kar tri leta, in da vse, kar govori, govori iz izkušenj.

To so njegovi razlogi:

1. DODATNA ŽALOST – Če pride do razhoda z žensko, potem imaš srce zlomljeno večkrat. Ne samo zaradi nje, tudi zaradi njenih otrok, na katere se navežeš. Ko gre ona, grejo tudi otroci in zelo verjetno je, da jih ne boš videl nikoli več.

2. ZELO HITRO SODIJO – eno neuspešno razmerje je že za njimi in pri vseh moških iščejo stvari, zaradi katerih jih obsojajo.

3. NIKOLI NISI NA PRVEM MESTU – To je seveda dokaj logično, saj ima otroke, ki so ji definitivno na prvem mestu.

4. MISLI, DA SE SVET VRTI OKOLI NJE IN NJENEGA OTROKA – Bolje je, da se prihraniš za dekle, ki te bo postavljala na prvo mesto in se bo imela čas posvetiti tudi tebi in vajinemu razmerju.

5. ČUSTVENO NEDOSEGLJIVA – Le redko bodo prevzele odgovornost za napake v njenem življenju.

6. NJENI OTROCI SE BODO OBRNILI PROTI TEBI – Nihče ne bo nadomestil njihovega očeta, zato bodo skušali storiti vse, da te odvrnejo od njihove mame.

7. NJIHOVA SAMOPODOBA JE NEKOLIKO ZMEDENA – Pa ne, da bi bile premalo samozavestne. Povedal je, da so na aplikacijah za zmenkarije dejansko ženske, ki mislijo, da so čista desetka, v resnici pa spadajo tam nekje okoli šestice.

 

 

Za konec je povedal, da je ugotovil, da ni edini s takšnimi izkušnjami. Spoznal je že kar nekaj moških, ki so povedali, da so enakega mnenja in da se ženskam, za katere sklepajo, da imajo otroke, raje izognejo. Nekateri se jim izognejo zato, ker ne želijo svojega denarja zapravljati za tuje otroke, nekateri pa zaradi tega, ker se ne želijo navezati na druge otroke. KAJ PA TI MENIŠ?

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del