Quantcast
Radio1_v_zivo


BRUTALNO PISMO: "Z mano je hotela SEKSATI NAJBOLJŠA PRIJATELJICA MOJE PUNCE in ženska je res SEKSI!"
WOW | 3. 4. 2019 2:27
Ko se najboljša prijateljica zagleda v tvojega fanta, on pa ...
Ključne besede:     najboljša prijateljica    prijateljstvo    seks    pismo

Ljubezen ne pozna meja in včasih v ljudeh povzroči, da delajo neumnosti. Pravijo, da ljubezen združuje ljudi, kar je res, lahko pa jih tudi loči. To bi se lahko zgodilo tudi 26-letni Emily, ko se je njena najboljša prijateljica zagledala v njenega fanta in hotela narediti neumnost, za katero si ni mislila niti v sanjah. 

 

''Kate je bila od nekdaj zelo privlačna in vsi fantje so jo imeli radi'' je za medije povedala Emily, ko je nastopila v neki pogovorni oddaji, kjer ljudje delijo svoje najbolj neverjetne življenjske zgodbe.''Bila je lepa, komunikativna in imela neko posebno energijo. Najboljši prijateljici sva bili od prvega dne srednje šole in ostali tesno povezani vse do tistega dne, ko ji je končno padla maska.''

 

Kate je vedno govorila, da ni za resne zveze in je bolj avanturistične narave. Rada je flirtala s fanti in uživala v pozornosti njihovih pogledov. Bila je spogledljivka in nikoli ni imela namena spoznati resnega fanta. Emily je bila v zvezi 4 leta in je zadnjih nekaj mesecev opazila, da se Kate zelo rada smuka okoli njenega fanta, se ga dotika z roko in se z njim zelo dobro razume. To je ni nikoli motilo, saj jo je veselilo, da se dobro razumeta in ni nikoli niti pomislila, da se ji po glavi plete nekaj povsem drugega.

 

Tistega ''usodnega'' petka je Emily odšla za dva dni na obisk k svoji sestri. Njen fant je ostal sam doma in Kate je to izkoristila. Obiskala ga je in mu izpovedala ljubezen ter mu predlagala, da skupaj pobegneta in začneta živeti skupaj. Ker je želela, da bi se Emily Bradleyu zamerila, mu je povedala kup grdih stvari in svojo prijateljico močno obrekovala. V nekem trenutku se ga je začela dotikati in ga celo hotela spraviti na vsak način v posteljo. Šokirani Bradley tega ni pričakoval in bil nad njenim obnašanjem popolnoma zgrožen. Ker ni vedel, kako naj ji obrazloži, da ljubi Emily, jo je nekako le odslovil, nato pa se je odločil, da ji napiše pismo. Želel je, da Kate končno spozna, da ni eden izmed tistih fantov, ki bi skočili za eno noč v posteljo, ampak nekdo, ki ima osebo resnično rad.

 

 

 

Ko se je Emily v nedeljo vrnila domov, ni posumila ničesar. Ker Bradleya ni bilo doma, je sedla za računalnik, da bi pregledala elektronsko pošto na Gmailu. Opazila je, da se je Bradley pozabil odlogirati in en klik kasneje je že bila med poslanimi sporočili. Opazila je mail, ki ga je Bradley poslal Kate in ko je prebrala prvi odstavek, ji je zastalo srce: ''Draga Kate! Si lepa, privlačna, zapeljiva in lahko rečem, da ni fanta, ki te ne bi pogledal in te skušal zapeljati ... ''

Sprva je mislila, da gre za ljubezensko pismo, ki ga je njeni najboljši prijateljici poslal Bradley v času njene odsotnosti. Stežka je prebirala naslednje vrstice in ko je prebrala pismo v celoti, je ostala brez besed, šokirana. Ko se je vrnil Bradley, ji je povedal celo zgodbo in Emily je potrebovala kar nekaj časa, da je vse skupaj dojela. Prijateljstvo s Kate je prekinila in o njej ni želela slišati ničesar več. Emily je spoznala, da je sicer resda izgubila ''najboljšo'' prijateljico, a je hkrati pridobila nekaj več – fanta, ki jo ljubi brezpogojno.

 

Spodaj si preberi celotno pismo, ki ga je napisal Bradley:

 

 Draga Kate!

 

Si lepa, privlačna, zapeljiva in lahko rečem, da ni fanta, ki te ne bi pogledal in te skušal zapeljati. Imaš postavo za katero bi dekleta ''ubijala.'' Imaš prelep nasmeh, ki te očara v sekundi in tvoji lasje kar kričijo po tem, da bi jih človek pobožal. Res si seksi. Če sem še malce bolj predrzen – tvoje telo je za obliznit. Tvoje priznanje, da si zaljubljena vame, me je presenetilo in priznam, da sem ostal brez besed. Priznam, laskalo mi je. Poznava se že 4 leta – točno toliko, kolikor sem v zvezi s tvojo najboljšo prijateljico. Ne morem verjeti, da bi bila TI, ki si njena NAJBOLJŠA prijateljica, pripravljena zavreči njeno prijateljstvo, le za to, da bi bila z menoj? Vau! In tvoja izpoved, da me ljubiš in se ti meša, ko me vidiš z njo? Ne morem verjeti, da do sedaj tega nisem opazil. Le, kako sem bil lahko tako slep? Ti povem?

 


Ker moje oči vidijo le eno in to je TVOJA NAJBOLJŠA prijateljica EMILY! Skupaj sva 4 leta in odkar sem jo prvič videl, mi je bila všeč. Obožujem prav vsak delček njenega telesa in ga ne bi spreminjal za nič. V mojih očeh je ona tista, ki je najlepša in ji ti ne sežeš niti do gležnjev. Si že kdaj slišala, da je lepota minljiva? Nisi? Ti bom jaz povedal, da je. Žal si brez osebnosti in tvoja lepota znotraj je umazana ter jo ne moreš zakriti niti s kupom ličil in lepih oblek. Me skrbi zate, saj ličil žal ne moreš pojesti, da bi te naredila lepo tudi od znotraj.

 

TVOJA NAJBOLJŠA prijateljica je tista, ki mi nariše nasmeh na obraz, je tista, ki si jo želim objemati in tista, s katero se želim zbuditi. Ona ne potrebuje seksi oblačil, da bi jo nekdo opazil, ker je opažena vsak dan, večkrat na dan - OD MENE!

 

Pretrgala bi vajino dolgoletno prijateljstvo zaradi mene? Vsa čast! Sem pa očitno res fant vreden greha. Ampak veš kaj? Tega nisi vredna. Se sprašuješ, kako je to mogoče? Ko spoznaš osebo kot je Emily, zagotovo veš. Očitno je ti nisi poznala dovolj ali pa je sploh nisi, ker si bila preveč obremenjena sama s sabo in si bila slepa. Iz rok si izpustila osebo, ki te je spoštovala in bi zate dala roko v ogenj. Spomni se samo, kolikokrat ti je stala ob strani, ko si jo najbolj potrebovala, kolikokrat si jo klicala v nemogočih urah, ko si imela neke ''babje'' težave.  

 

Uživaj v svojem življenju in upam, da najdeš nekoga, ki te bo cenil, spoštoval ter ljubil kot jaz ljubim njo - čeprav bo veliko uspeh že to, da začneš ceniti ljudi okoli sebe in da enkrat za vselej spoznaš, da ni vse v ličilih in lepih oblekah. 

 

Lep pozdrav od fanta, ki ima rad svoje dekle - neskončno!

 

P.s.: Morda boš kdaj imela srečo in si boš fanta ter njegovo ljubezen lahko kupila.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del