Quantcast
Radio1_v_zivo


KAAAJ!? Ljudje se čudijo, ko povesta resnico, a jima ne verjamejo ... Ali lažeta?
Viralno | 2. 4. 2019 10:05
Nihče jima ne verjame, da sta mama in hči
Ključne besede:     mama    hči    starost    podobnost    mladost    videz    sestri    leta
Mama Sharon (57) na levi in hči Andrea (34) na desni

57-letna Sharon Gause iz Washington in njena 34-letna hči Andrea navdušita javnost vedno, ko se pojavita skupaj in povesta, da sta v resnici mama in hči. Marsikdo jim ne verjame in se čudi, ko izve, da je vse res ter da nista sestri, sestrični ali le ''sošolki''.


Andrea z mamo Sharon, ki ju marsikdo zamenja za sestri

Med njima je 23 let razlike, a je 57-letna Sharon videti kot da jih ima 30, čeprav ni nikoli posegla po lepotnih operacijah. Za svoj mladostni videz se zahvaljuje svojim dobrim genom in predvsem zdravi prehrani ter rednemu gibanju.


Pravita, da ju prav nič ne moti, če ju zamenjajo za sestri 

Obe sta frizerki in obožujeta delo z ljudmi. Andrea je povedala, da je že kot majhna deklica občudovala mamo pri njenem urejanju pričesku in je veliko časa z njo preživela v salonu, zato je ne čudi, da se je tudi sama našla v tem poklicu. Pravita, da se ne vidita več tako pogosto, saj se je Andrea preselila na Havaje, kjer si je ustvarila družino, ampak se slišita vsak dan ter poklepetata o vsem mogočem. 

''Mama je od nekdaj moja zaupnica, prijateljica in velika vzornica. Zaupava in poveva si vse,'' pravi 34-letna hči Andrea.Skupaj radi tečeta in sta pretekli že kar nekaj maratonov

Dekleti obožujeta šport, blizu jima je predvsem tek in sta skupaj pretekli že 4 maratone in 9 polmaratonov. Zavedata se, da je za mladosten videz pomembna tudi telovadba, zato je v njunem življenju ne manjka. 


Andrea s svojima hčerkama in mamo Sharon

''Z mamo sva si zelo blizu, čeprav živiva narazen. Slišiva se skoraj vsak dan. Velikokrat me prosi za kakšen modni nasvet, ki pa ji ga z veseljem dam. Všeč mi je, ker se ne trudi izgledati mladostno, ampak taka pač je. Rada se oblači lepo, a letom primerno in se ne trudi izgledati kot najstnica'' Je še povedala Andrea o svoji mami. 


Sharon ima še enega sina, 32-letnega Jasona
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del