Quantcast
Radio1_v_zivo


Zdravniki so BODOČA STARŠA vprašali, če želita obdržati DEFORMIRANEGA OTROKA: Rekla sta JA, poglej FANTKA danes!
WOW | 28. 3. 2019 10:07
Najbolj velika sprememba v življenju: Imeti otroka!
Ključne besede:     starši    otrok    starševstvo    ljubezen    nosečnost    ustnica    neverjetno    ljubezen    ljubljen    operacija
Starša sta želela obdržati fanta z deformirano ustnico!

 

Vsak človek v življenju razmišlja o tem, kdaj bo imel otroka, koliko otrok želi imeti, kako jim bo dal ime in kakšni bodo njegovi otroci. To je zalo pomembna življenjska točka za nek par. Med nosečnostjo ženska obiskuje ginekologe in zdravnike, ki pregledujejo nosečnico in preverjajo, če je z otrokom vse lepo in prav in če nosečnost poteka tako, kot mora. Starši se že med nosečnostjo naučijo veliko, da so na dan, ko ima ženska rok poroda zares pripravljeni. Tako je bilo tudi pri Chrisu in Sari Heller. Dokler niso zdravniki v šestem mesecu nosečnosti na ultrazvoku opazili težavo. Njun otrok je imel dvostransko preklano ustnico in ustno nebo in zdravniki so ju opozorili, da bo lahko to povzročalo ogromno zdravstvenih težav pri otroku. Zdravniki so ju vprašali, če sta prepričana, da želita otroka sploh obdržati. Takoj sta vedela odgovor: DA, želiva ga. Čeprav sta priznala, da se je za trenutek pojavil kanček dvoma. Ni jih zanimalo, kako bo otrok izgledal in pripravljena sta bila na težave, ki se bodo morda pojavile.

View this post on Instagram

??????

A post shared by S A R A + B R O D Y (@saheller) on

 

Ker želita opozoriti ostale starše, sta se odločila, da zgodbo delita s svetom. Rodil se jima je fantek, poimenovala sta ga Brody. Res je, da je deformacija od njiju zahtevala precej dela, saj se otrok težje smeje, oteženo je hranjenje in pitje. Včasih je težje celo dihanje. Sara je izobraževala druge ljudi in jih učila, kako delati s takšnimi otroki. Izkazalo se je, da so ljudje začeli zelo lepo sprejemati fantka in staršema darovali tudi nekaj denarja. Ko je bil tako dovolj star, sta ga odpeljala na operacijo.

Fantek je tako danes popolnoma običajen, na ustnicah se ne vidi več kakšnih koli težav in niti pomisliti nočeta več, da so jima zdravniki dejansko ponudili možnost, da se ga znebita. Kako prelepo, kajne?


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del