Quantcast
Radio1_v_zivo


KER (NE)SREČA NIKOLI NE POČIVA!
Nagrajujemo | 29. 3. 2019 15:00
Zaupaj nam smešno nezgodo in osvoji paket zdravstvenih storitev po tvojih potrebah v centru Artros
Ključne besede:     Artros    medicinski center

Nagradna igra je zaključena. Srečna nagrajenka je Ada Kragl State. Čestitke. 

 

 

V življenju ne gre vedno vse po načrtih. Vsakemu izmed nas se je že zgodila kakšna mala nezgoda. Takšna, ki v prvem trenutku zgleda kot katastrofa, zdaj pa se nanjo spomniš z nasmehom. In takšne male nezgode nikoli ne pozabiš. V tem tednu te na Radiu 1 vabimo, da jo deliš z nami.

 

Kako sodeluješ?V zgornjo prijavnico napiši svojo malo nezgodo, na katero se spominjaš z nasmehom. Če te pokličemo, jo boš delil/a z nami.

 

V petek, 5. 4. 2019 bomo izmed vseh prijavljenih izžrebali enega srečneža/ico, ki bo prejel/a paket zdravstvenih storitev po svojih potrebah v medicinskem centru Artros, v vrednosti do 3.900 EUR z DDV. Zdravljenje vključuje celostno obravnavo, od specialističnega pregleda do diagnostike in fizioterapije.

 

Ja, nesreča nikoli ne počiva in če se zgodi kakšna nezgoda je tu na srečo Artros - medicisnki center, specializiran za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema. Pri Artrosu te na enem mestu čaka ambulantni pregled, različne oblike konzervativnega zdravljenja, izvajanje operativnih posegov in rehabilitacija s fizikalno terapijo. Če se torej že kaj zgodi, Artros poskrbi za to, da si kmalu spet v formi!

 

 

Medicinski center Artros

 

Smo zasebni medicinski center, specializiran za zdravljenje poškodb in obolenj gibalnega sistema. Odlikujejo nas strokovnost, predanost pacientom ter najsodobnejša tehnološka opremljenost centra. Na enem mestu zagotavljamo celovito obravnavo, od diagnoze do rehabilitacije, pod vodstvom vrhunskih strokovnjakov za gibala. V našem centru lahko opravite specialistične preglede, diagnostiko z magnetno resonanco, ultrazvokom in rentgenom, minimalno invazivne artroskopske posege na sklepih ter rehabilitacijo s fizikalno terapijo. Nudimo vam hiter začetek obravnave, individualen pristop in učinkovito terapijo na enem mestu.

 

Z vrhunskimi storitvami ortopedije vrnite gibanje v vaš vsakdan.

 

Več na www.artros.si


Pravila za sodelovanje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del