Quantcast
Radio1_v_zivo


PONOVNO JE ČAS, DA ZABLESTIŠ! ORBIT
Nagrajujemo | 11. 4. 2019 9:49
Osvoji darilni paket ORBIT
Ključne besede:     Orbit    Nika Zorjan    Isaac Palma

Na Radio 1 se vrača velika uspešnica lanskega leta in ponovno je čas, da zablestiš …  ORBIT! Lani smo, ponudili priložnost mladim pevcem, da posnamejo hit pesem skupaj z Niko Zorjan! In to smo tudi uresničili. Jonatan Haller Pereira je skupaj z Niko posnel pravi poletni hit Luna, ki je postala ena izmed največkrat predvajanih pesmi v lanskem letu! 

 

Sodelovanje pa Radio 1 in Orbit nadaljujeta tudi letos! In letos ne bo priložnosti, da zablesti dobila samo ena oseba, ampak cela množica! 

 

Kako?

 

Letos bosta novo poletno uspešnico posnela Nika Zorjan in… Isaac Palma! Tako, da letos ne iščemo pevcev! Letos iščemo igralce, tiste, ki imate veselje do igranja, plesalce, akrobate … skratka vse, ki bi radi nastopili v video spotu nove poletne uspešnice! Vsekakor lahko pričakujemo vroče poletne ritme in še posebej vroč video spot! Zato ne odlašaj in se PRIJAVI. 

 

Ne samo to, da lahko zablestiš, osvojiš lahko darilni paket Orbit!

 

PRVI TEDEN 

KinGa sta pripravila nagradno igro za vse ljubitelje Orbit žvečilnih gumijev. Klepač in Gustinčič bosta na že znano melodijo bodoče poletne uspešnice posnela vsak dan drugo besedilo. Kakšno? Besedilo zelo znane uspešnice! 

 

Tvoja naloga je, da pozorno poslušaš popoldanski KinG program Radia 1 in nam pomagaš razvozlati besedilo katere pesmi oz. avtorja sta si KinG-a sposodila. Pošlji SMS sporočilo s svojimi podatki (ime, priimek) in pesem/avtorja, ki jo/ga iščemo na 051 300 300. Z malo sreče boš lahko ravno ti osvojil/a super darilni paket Orbit.

 

DRUGI TEDEN

 

Melodijo imamo že v ušesih. Čas je, da predstavimo še besedilo! Pesmi ne bomo zavrteli v celoti, ampak po koščkih! Tukaj pa se skriva nova naloga za vse poslušalce! V koščku besedila, ki ga bomo predstavili je ena beseda prekrita s pokom »balončka«, ki ga lahko slišimo, če žvečimo žvečilni gumi Orbit ali celo več njih.

Ugani katera beseda manjka in nam jo čimprej pošlji prek SMS sporočila na 051 300 300. Ne pozabi pripisati tudi svojih podatkov (ime, priimek). Tudi tokrat nate čakajo super darilni paketi Orbit. Konec tedna, 19.4., ko razkrijemo celo besedilo pa je čas za veliko premiero nove poletne uspešnice

 

TRETJI TEDEN

 

Promociji Čas, da zablestiš, se pridruži tudi Denis Avdić Show. Vsi že dobro vemo, da si Miha Deželak na vse pretege trudi, da bi prišel pred kamere. Do zdaj mu to še ni uspelo! Mu bo zdaj? Naredimo test! Miha bo moral opraviti prav posebne izzive pred kamero, ki mu jih bo določil kar Denis Avdić. Vse skupaj bomo seveda spremljali tudi na Radiu 1 in radio1.si. Če bo Mihu uspelo nastopiti v pravem videu Čas, da zablestiš, pa bomo izvedeli v nadaljevanju.

 

DEŽELAKOVI IZZIVI 

 

Eno nalogo je Miha že dobil. Avdić mu je dal izziv, da v svojem avdicijskem posnetku povabi ljudi, da se prijavijo za vlogo v novem videospotu Nike Zorjan in Isaaca Palme ... in to s pomočjo različnih čustev - veselo, žalostno, jezno, ... itd. Preveri, kako se je Miha odrezal. 

 

Dezelakov 1.izziv

 

Morda boš prav ti nova slovenska zvezda, ki bo zablestela ... z Radiem 1 in Orbit!

 


 

Pravila za sodelovanje

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del