Quantcast
Radio1_v_zivo


TO je PET horoskopskih ZNAMENJ, s katerimi se NI DOBRO ZAJEBAVAT! Hitro POPI*DIJO!
Horoskop | 26. 3. 2019 3:42
Raje se umakni in jih pusti pri miru, ko so jezni
Ključne besede:     horoskop    jeza    znaki    srditost    neverjetno    pet    zajebancija    
Svoje jezne prijatelje označi v komentar!

Ljudje smo si različni. Ko se razjezimo ali ko smo slabe volje, reagiramo drugače. Mogoče pa je to povezano tudi s horoskopskimi znamenji. Nekatera znamenja so bolj srdita kot druga. Preveri, če se najdeš med temi petimi znamenji, ki so najbolj zahtevni karakterji.LEV (23. julij - 22. avgust)
Če se družiš s kakšnim levom, potem veš, da se ni dobro zaje*bavati z njimi, ko so jezni. Levi so prijazni in polni sočutja, toda z njimi ni dobro zobati češenj, ali jih jemati za samoumevne. Ko se levi maščujejo, se ne zaključi dobro. Čeprav so dramatični, so tudi zelo dominantni. Zato ne razjezi leva ...ŠKORPIJON (23. oktober - 21. november)
Če nekomu svetuješ, da se s škorpijoni ni dobro zaje*bavati, potem je za to osebo dobro, da te jemlje resno. Imajo močan "ugriz". Ni jih niti strah uporabljati žaljivk, ko so jezni na nekoga. Včasih celo pretiravajo s svojo jezo, četudi niso upravičeno jezni.STRELEC (22. november - 21. december)
Če se s strelcem sporečeš, si ne jemlji tega preveč k srcu. Ponavadi so zelo prijazni, ampak ko jih razjeziš, potem niso ravno najboljši pri zadrževanju jezika. Na srečo pa so takšni, da se hitro opravičijo, ko jih jeza mine.KOZOROG (22. december - 19. januar)Za njih drži, da so pravi borci. So odgovorni, zbranih misli in organizirani. Ko pa načrtujejo maščevanje, to izpeljejo popolno. Poskrbeli bodo, da boš plačal/a za nezadovoljstvo, ki si jim ga povzročil/a. So tudi zelo kritični in pokroviteljski. Vendar pa naj to ne očrni tvojega mnenja glede kozorogov, saj so drugače zelo dobri prijatelji in zavezniki, so pa tudi zelo zvesti.BIK (20. april - 20. maj)Glede na to, da so zelo trmasti in brezkompromisni, je najbolje, da se pri njih izogibaš kreganju. Vedno ti bodo skušali vsiliti svoje mnenje in poteptali tvoje. Če pa jim daš čas, da se ohladijo, bodo tvoji najboljši prijatelji. Oni imajo moč in sposobnost, da te vodijo skozi najtežje trenutke in ti v njih tudi pomagajo. Tako kot leva, tudi bika ne jemlji za samoumevnega.
 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del