Quantcast
Radio1_v_zivo


Poslušalka Vesna: ''Sin naju je zalotil med seksom in rekel nekaj, česar ne pozabiva zlepa! Rdeča sva bila kot kuhan rak!''
Denis Avdić Show | 21. 3. 2019 9:30
Kakšen izgovor uporabiti, ko te otroci zalotijo pri seksu?
Ključne besede:     denis    avdic    show    radio1    mojradio1    seks    otroci    starši    izgovor    nerodno    rešitev
Ko te otrok zaloti pri seksu! O, to pa je nerodno!

Kako poteka seks, ko so pri hiši majhni otroci in kakšen izgovor uporabiti, če te pri tem zalotijo?

O tem sta v Denis Avdić Showu razpravljala Jana in Denis, ki še kako vesta, kako je, če imaš doma majhne otroke. Čeprav sta Janina hčerka in Denisov drugorojenec še premajhna, da bi ju zalotila pri ''potrjevanju ljubezni,''  pa se lahko zgodi slej ko prej ...

In pisala nam je Vesna, ki nas je s svojo zgodbo pošteno nasmejala. Njen 8-letni sin ju je z možem zalotil pri seksu, a pri njej izgovor nikakor ni prišel v upoštev, saj je poba preveč pameten, da bi nasedel. 

Zdravo ... Ko že misliš, da doživiš vse, pa te kot strela z jasnega zadane to, ko te sin sredi noči zaloti pri seksu. Pri nama izgovorov ni bilo treba iskati, saj je preveč brihten, da bi jim nasedel in naju je sram še danes.


Bilo je sredi tedna, ko sva se z možem predajala užitkom. Skušala sva biti kar se da tiha, a očitno ne dovolj, saj sva zbudila najinega 8-letnega Domna. Naj omenim, da je izredno brihten poba in za svoja leta ve malce preveč, kot bi moral, zato se včasih midva počutiva kot otroka. Njegova reakcija naju je tako presenetila, da nama je še danes nerodno, sploh, ko skupaj sedimo za mizo in jemo kosilo ter naju gleda s tistimi očmi, češ, videl sem vaju. 

Torej ... z možem sva se predajala užitkom, ko malce pred polnočjo nekdo potrka na vrata spalnice. Sprva sva mislila, da imava presluhe, nato pa se vrata kar naenkrat odprejo. Vstopi sin in si z roko pokriva oči. Obstaneva in se začneva hitro pokrivati z rjuho, nato pa izusti stavek, ki ga še dolgo ne bova pozabila:''Mami in oči ... Vem, da se imata rada in vem kaj delata. Igrata se za odrasle, no, ne ... seksata se. Po televiziji sem že slišal in videl, kaj je seks in da sta tako naredila mene in sestrico, pa bi zdaj rad spal, saj jutri pišem test iz matematike. In mami, prosim te, če si malce bolj tiha, saj vedno govoriš tudi meni, da se ponoči spi in ne ropota ali kriči. Pejta spat in se bosta jutri seksala, ko bom na rokometu. Lahko noč!''

Zaprl je vrata in oba z možem sva postala rdeča kot kuhan rak, se nekaj časa nemo gledala, nato pa planila v smeh. Vzela sem list paprija in si vse njegove besede zapisala, saj nisem želela, da to pozabim in bi rada v spominu ohranila za vedno. Od kje mu beseda seks in da sva ''se seksala???'' To me je popolnoma presenetilo in sploh nisem vedela ali naj se smejem ali jokam. Pred nama je stal, kot nekšen starš, midva pa sva se počutila kot dva najstnika, ki počneta prepovedane stvari. Od zdaj naprej seksava samo še pri zaklenjenih vratih, ob prižgani televiziji. 

Torej, kakšen izgovor uporabiti, če te pri seksu zalotijo najmlajši? O zabavnih izkušnjah so spregovorili voditelji in tudi poslušalci.

''Z mamico se igrava hij-konjiček ...''
Denis o tem, kaj ne reči otroku, če te zaloti pri seksu''Sva oba začutila, da naju nekdo skozi temo opazuje ...''
Tomaž Klepač o svoji izkušnji''Sredi noči sem slišala čudne zvoke, pa sem se po pomoti na kljuko naslonila ...''
Poslušalci o svojih izkušnjah
Hčerka je imela 6 let, ko je v soboto zjutraj pritekla v spalnico, jaz pa sem ravno sedela na možu (na srečo v majici) in se zibala. Skočila je na posteljo in rekla: ''Kaj delaš mami?'' Pokrila sem se z rjuho, se skobacala z moža in rekla, da sem ga le masirala, ker ga bolel trebuh. 

Teja


Z možem sva naredila napako, ko sva seksala na kuhinjskem pultu, prepričana, da sta otroka v šoli. V ekstazi predajanja užitkov, niti nisva slišala, kdaj so se vhodna vrata odprla in da sta prišla eno uro prej domov. Kar naenkrat zaslišim ''mamiiii,'' skočila sem iz pulta, padla na tla, ko sta otroka uletela notri. Mož je rekel, da sva popravljala žarnico in mi je spodrsnilo, ker mi je držal stol. Na srečo sta verjela, čeprav v bližni ni bilo stola.

Simona 


S partnerko sva gledala televizijo, ko naju je ''prijelo''. Začela sva se otipavati in ona mi je z roko segla v hlače. Ne vem koliko časa je pri vratih stala najina  triletna hčerka in naju opazovala. Stekla je do naju in se začela stiskati. Upava le, da si tega ne bo zapomnila in da se niti ni zavedala, kaj gleda. Vseeno sva ji rekla, da sem imel strgane hlače in jih je mami morala pokrpati. 

Gašper
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del