Quantcast
Radio1_v_zivo


Ima ''odvraten'' razlog, zakaj NE ŽELI VEČ SEKSATI z možem! Z njo se strinja večina žensk, ki ji pravijo, naj ga celo zapusti
Ljubezen in odnosi | 18. 3. 2019 12:38
Mož ima gnile zobe in ne želi k zobozdravniku
Ključne besede:     partnerstvo    žena    mož    seks    zobje    zob    higiena    gnilost    kamen    odvratno    zobozdravnik    razhod
Odbijajo jo njegovi zobje ...

Na forumu se je oglasila neka obupana ženska, ki jo skrbi, da je preveč zahtevna, če od partnerja želi le to, da obišče zobozdravnika in si končno uredi zobe, kajti njegova ustna higiena je tako slaba, da se ji ga gabi poljubiti.

Pozdravljeni, imam težavo ...

Moj partner se boji zobozdravnika in nazadnje je bil tam dolga leta nazaj, ko ga je v to morala prisliti njegova mama. Naj še povem, da je od majhnega zanj skrbela njegova babica, ki ga je razvajala na vse možne načine, med drugimi tudi tako, da je pil sladke sokove, jedel sladkarije in si potem sploh ni umil zob. 


Njegovi zadnji zobje so postali čisto črni in ima ogromno zobnega kamna. Zadnjič pa sem celo opazila, da mu že tudi sprednji zobje temnijo in bojim se, da bo le še huje. Prosila sem ga naj obišče zobozdravnika, a se temu spretno izmika, postane razdražljiv in tečen. Ne želim se kregati z njim, a tako ne gre več naprej. Želim mu dopovedati, da bo le še huje, več komplikacij in na koncu bo ostal brez zob.


Odbija jo njegov zadah in gnili zobje (slika je simbolična)


Zobje so pomembni, ne toliko njihova oblika, kot higiena. Minilo me je, da se z njim poljubljam ali sploh seksam, saj me odbija. Prav tako nima prijetnega zadaha, česar pa mu nikakor ne morem dopovedati. 

S takimi zobmi je tudi slab vzor najinim otrokom, hkrati pa ne vem, kako dolgo bo še imel službo, ker ga direktor ne bo dolgo gledal takega. Želim mu le dobro, on pa pravi, da sem nesramna in zahtevam od njega nemogoče. 

Obupana žena je prejela ogromno komentarjev žensk, ki pravijo, da, če je ne bo poslušal ali upošteval, da potem je nima iskreno rad - ne sebe, ne nje. Gre za stvar, ki se tiče njegovega zdravja in življenja, zato je prav, da se za to pobriga. 

''Je dec ali pi*ka?!'' se je glasil eden izmed komentarjev. 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del