Quantcast
Radio1_v_zivo


Grozijo ji s smrtjo, ker želi biti drugačna: ''Odstrani si to z obraza, ker si GRDA!''
Zanimivo | 18. 3. 2019 10:11
22-letna manekenka je tarča kritik zaradi svojih košatih obrvi
Ključne besede:     manekenka    sophia    smrt    obraz    obrvi    košato    drugačnost    model
Sophia je ponosna na svoje obrvi

22-letna manekenka iz Cipra, Sophia Hadjipanteli živi in dela v Londonu ter je v zadnjem času na modni sceni postala prepoznavna po tem, da njen obraz ''krasijo'' košate črne obrvi.Sophia je od malih nog odraščala z modo, saj njena mama dela v modni industriji in jo je učila, da mora vedno poskrbeti tudi za svoje obrvi, ki so na ženskem obrazu ''ogledalo duše''. Pa vendar je ubrala drugačno pot in svoje obrvi začela negovati po svoje. Dekle ima danes precej goste in močne obrvi, ki so prerasle v eno samo ter postale njen zaščitni znak. Njena obrv je tako postala del nje in dobila celo ime. Poimenovala jo je Veronica.Pravi, da so njene obrvi čisto naravne, vse kar naredi je le to, da jih vsake toliko časa potemni, da pridejo bolj do izraza. ''Sem naravna svetlolaska in ko sem si 2014 prvič pobarvala svoje obrvi, se mi je ta vpadljivi videz močno dopadel,'' je dejala ponosno manekenka, ki se vse bolj uveljavlja v svetu mode. A njen vpadljivi videz oz. košate obrvi marsikomu niso všeč, vendar se 22-
letnica na to ne ozira. Nekateri ljudje jo hvalijo, spet drugi pravijo, da je grda in ji celo želijo smrt. Sama meni, da je zelo resna obtožba, če nekomu želiš smrt le zaradi tega, ker je po videzu drugačen in bi morali malce bolj paziti na svoje zlobne jezike.

Sophia nekoč, ko še ni imela tako košatih obrvi:''Nikoli se nisem ozirala na druge in bila od nekdaj samozavestna. Že v šoli so me maltretirali zaradi obleke, saj so bili moji starši imigranti in ker nisem govorila angleško''.


Sophia nekaj let nazaj